• nasu86

  Maito kahvilla ei muulla, minäkään en ole skamia katsonut ei vaa kiinnosta, mikael ei osaa laulaa. Minäkin taidan olla epäsuosittu ?

  • Iina / MouMou

   Haha, joo! Siis mullakin on nimenomaan maito kahvilla! :D

 • emzi

  RAW on todellakin parempi kun SD! Aina ollut ja tulee olemaan vaikka nykyään molemmat ovat vähä huonompaa kuin ennen. McMahon sais kyllä hyppää sivuun ja antaa Triple Hn ottaa enemmän vastuuta. :D

  • Iina / MouMou

   Mä en oo ehtinyt vuosiin(!) seurata, vaikka rakastin showpainia lukioaikoina. :(

   • emzi

    Joo en mäkään kauheen usein enää katso. :D Mut aina välillä tulee katottua. Royal Rumble ja Wrestlemania on pakolliset :D

 • EllA

  :D

  En tykkää Roope Salmisesta enkä koe hänen olevan lahjakas laulajana (räppäämisestä en tiedä), juontajana tai näyttelijänä. #saakonäinsanoa

  Ja aika monesta Spotifyn huipulla olevasta suomalaisesta biisistä olen sitä mieltä että hirveää kuraa. Mutta mä en varmaan vaan ymmärrä. :)

  SKAM oli muuten yhden jakson perusteella tylsä.

  • Iina / MouMou

   Mulle sanottiin, et eka KAUSI kannattaa sinnitellä SKAMissa. Mutta kun en halua sinnitellä, vaan ihastua heti! :D

 • NN

  Lasten tekeminen on itseköstä, koska ei sitä lapselta kysyt.ä haluaako tänne kärsimään.
  Suurin osa ihmisistä on sellaisia että heidän ei pitäisi saada edes koiraa hoidettavaksi, lapsesta puhumattakaan.
  Suurin osa ihmisistä ei ymmärrä itseänsä eikä tiedosta omia alitajuisia motiiveitansa ja kasvattavat ongelmat omiin lapsiinsa
  Hyvin suuri osa naisista ajattelee että heidän tapansa on ainoa oikea ja kohtelee miehiänsä huonosti.
  Uskollisuuden vaatimus syntyy huonosta itsetunnosta ja epävarmuudesta,, ja on epäluonnolista lajillemme.

  • Iina / MouMou

   Mä en varmaan saisi äitinä olla samaa mieltä, mutta lisääntyminen on TODELLA itsekästä. Eikä se ole mitenkään pahalla sanottu, vaikka kuulostaa tylyltä. :/

 • Juuri näin

  Samaa mieltä tuosta äitiyspakkausasiasta. Ilmainen etu, hurjan hieno juttu. Suorastaan typerää haukkua jotain värejä. Ollaan asuttu liian kauan hyvinvointivaltioissa! Jos on asiat päin honkia (ei ruokaa, ei asuntoa), ei ole paljoa varaa nyrpistellä värisävyistä.

  Olen kotoisin itse köyhistä oloista. En voi käsittää nykyajan nirsoilua.

  • Iina / MouMou

   Sitten vielä erikseen se porukka, joka tienaa järjettömän hyvin. Miksi he edes ottavat avustuksen, kun tietävät, ettei se sisällä Mulberryn uutta kevätmallistoa? :(

 • Ansku

  Joo! Mun mielestä tupakoijat ovat tyhmiä.

 • nnn

  Ihana postaus!

  Olen kasvissyöjä ja tuo 1. kohta on kyllä totta! Itse en käytä maitoa missään muodossa, mutta eihä niitä silti voi verrata. Nimimerkillä riisipuuro mennyt pilalle 20 kertaa…. Ei siitä vain saa jotenkin samanlaista kuin lehmänmaidolla (olen kokeillut kaikia maitotyyppejä!). Itse pidän kaikista kasvimaidoista, ja korvaan niillä maitotuotteet, mutta eivät ne nyt tietenkään maistu samalle (eivät edes keskenään). Soijajogurtissa on aina (ei niin ihana) aito soijapavun maku <3

  Samaa mieltä myös äitiyspakkauksen estetiikan kritisoinnista. Voi jösses. Vanhemmat jakautuvat karkeasti ihmisiin, jotka pitävät printeistä ja väreistä ja ihmisiin, jotka pitävät vain beigestä/mustasta/harmaasta ja ihmisiin, joille käy kaikki – ei siis voida mitenkään miellyttää kaikkia. Miksi siis aina pitää valittaa? Minulle on aivan sama, minkä värisiä vaatteet ovat, jos ne saan ilmaiseksi. Lapsen päällä kaikki näyttää söpöltä.

  Omia epäsuosittuja mielipiteitä:

  1) YÖK festarit – ei kiitos väenpaljoudelle, huonolle säälle, kännisille ihmisille ja huonolle äänenlaadulle.
  2) YÖK etenkin Flow-festari. En ole ollut, mutta jostain syystä ajatuskin etoo (:D). Yök muutenkin kaikki liian trendikkäät tapahtuman, jonne ei voi mennä normivaatteissa.
  3) YÖK super artistien keikat (sama syy kuin festareissa). Itse pidän vain pienistä pubikeikoista tai isoista konserteista, joissa istutaan ja fiilistellään rauhassa. Aina harmittaa kun Indie-artistista, josta pitää, tuleekin kuuluisa (:D). Tällöin voi hyvästellä intiimit ja rauhalliset keikat.
  4) Applen tuotteet (koneet ja puhelimet) ovat mukavan helppokäyttöisiä ja kauniita, mutta aivan liian kalliita, eikä niitä voi päivittää kauaa, jonka takia en enää ostaisi niitä (olen omistanut molempia).
  5) Lemmikkien ottaminen on jokseenkin moraalitonta ja ristiriitaista, jos kokee olevansa eläinrakas ja eläinasioiden puolustaja (itsellänikin on miehen puolelta lemmikki ja olen aiemmin ostanut lemmikin, mutta silti kärsin super eläinrakkaana tästä dilemmasta aina. Haaveilisin jopa omasta ketusta, mutta en tietenkään ota ylläolevasta syystä).
  6) Hyvin pitkälle jalostetut eläinrotujen ottaminen on kyseenalaista (mopsit, ranskanbulldogit, chihuahuat yms.. Kerran näin dokkarin mopsista, joka voitti Brittien eläinnäyttelyn ja koira oli niin pilalle jalostettu, että sitä piti pitää jääpalan päällä koko ajan, koska muuten se kuolisi lämpöhalvaukseen, koska sydän löi niin kovaa. Miksi valita eläin, jonka turpa on niin lättänä, että hengittäminen on raskasta? Haluaisiko joku itselleen sellaisen nenän?).
  7) Eläinnäyttelyt ovat kamalia. Kuka eläin haluaa oikeasti osallistua eläinnäyttelyyn ja että sitä föönataan ja pestään 3 x viikossa?
  8) Homejuustot ovat pahoja… + ne ovat h-o-m-e-e-s-s-a!

  Huh. Olipa vapauttavaa….. Tekisi mieli deletoida nämä, koska nämä ovat tosi epäsuosittuja mielipiteitä, mutta toisaalta, eikö se ole ideakin. Näillä en halua _kenellekään_ aiheuttaa mielipahaa. Jokainen rakentaa omat milipiteensä ja jokaisella on niihin oikeus. Nämä ovat vain sellaisia, mitä itse usein mietin (mutta en koskaan sano ääneen). Itsekin tekee vaikka mitä omituisuuksia ja epäreiluja asioita, joten tämä on lähinnä vain jeesustelua :D

  • Iina / MouMou

   Toi kutonen! Miten mä unohdin ton! Jauhan aiheesta hämmästyttävän usein. Ihan kamalaa. :(

 • Ohdake

  RAW.ista ja SMACK DOWN.ista en juuri osaa sanoa mitään. Kaikista muista samaa mieltä, paitsi jäätelöstä. ☺

  • Iina / MouMou

   Jäätelö onkin yleisin asia, josta mun kans ollaan eri mieltä! :D

   • Iina / MouMou

    (Söin muuten just Marianne-jäätelön. SAIRAAN HYVÄÄ! <3)

 • Chatte

  Haha, aivan samaa mieltä tuosta kahvimaitoasiasta. Tuloksetta olen kokeillut kaura- ja mantelimaidot (ne erityisesti kahviin tarkoitetut) ja aivan kamalaa.. En pääse siitä sivumausta yli, vaikka maidoton valinta muuten kiinnostaisi. Oma epäsuosittu mielipiteeni olkoon vaikkapa se, että kannatan yksityisautoilua. Asun muutaman kilometrin päässä keskustasta ja töistäni, enkä itse juuri tällä hetkellä “tarvitsisi” autoa, mutta omistan sellaisen kuitenkin. Ja rakastan sitä. Ajan jopa välillä keskustaan sillä, vaikka bussillakin pääsisi “helpommin” ja halvemmalla.

  • Iina / MouMou

   Sama! Mä oikeasti haluaisin tykätä niistä ja vaihtaa lehmänmaidon kokonaan kasvimaidoksi, mutta SE MAKU. :/

   • Ananas

    Ööö tää on täysin tottumuskysymys :) Teepä testi ja oo juomatta lehmänmaitoa pidempi aika. Sen jälkeen kun maistat sitä, niin todellakin huomaat eron. Lehmänmaito maistuu ihan äärimmäisen tunkkaiselta eikä varppiin tee mieli palata tissimaitoon :)

    • Iina / MouMou

     Niinhän tuolla sanottiin. Ei mua haittaa juoda tissimaitoa, oon maistanut omaanikin. Tottumiskysymys. :)

 • Tiina

  No Todellakin RAW oli/on parempi kuin SmackDown.

 • Saara

  Samaistun :) kasvimaidon ja tavallisen eron todellakin huomaa. Mulla on tosin päin vastoin, juon kahvin kanssa aina soijamaitoa, se vaati totuttelua mutta nykyään tavallinen maito maistuu oudolta :) Tuntuu, että Mg:tä hehkutetaan paljon mediassa ja somessa, mutta livenä kaikki tuntuvat dissaavan. Munkaan mielestä hän ei osaa laulaa, mutta en toisaalta osaa minäkään :D

  • Iina / MouMou

   Mulla oli maitojen kanssa aluksi niin, että rasvaton oli hyvää ja rasvaisempi maistui ällöltä. Nykyään en taas pysty juomaan rasvatonta, koska se maistuu tiskivedeltä. Tottumiskysymyksiä siis, mutta niistähän on paras kitistä harmittomasti! :D

   • Iina / MouMou

    Ja siis yks kohta lisää on, että makuasioistako ei voi kiistellä? Kun niistähän nimenomaan kiistellään! :D

    • Karkkinen

     Mä aina sanon tätä!! Faktoista ei voi kiistellä, joten käytännössä vain makuasioista (tai subjektiivisista asioista) voi kiistellä.. Koska niissä ei ole yhtä oikeaa totuutta :)

 • Sikke

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä niin maidosta kuin Mikael Gabrielista! Kiitos kun joku sanoo ääneen! En myökään ymmärrä esim. Tippa T:n hehkutusta. Miksi? Ja jäätelön voi viedä pois tästä maailmasta, ei tuntuisi missään. Suklaata sen sijaan ei saa viedä! Skamia katsoin ekan jakson ja totesin että ihan outo sarja, olin katsomatta monta viikkoa kunnes vaan päätin että nyt katon lisää sitä ja se imaisikin mukaan. Ensimmäinen kausi oli ehkä huonoin. Ja sekin on todella hyvä. Suosittelen siis!

  • Iina / MouMou

   Menettääkö jotakin, jos aloittaa suoraan kakkoskaudesta? :D

   • Emilia

    Kakkoskausi on paras! Tietysti ihmiset ja suhdekoukerot juontavat 1. kaudesta, mutta muuten tuo 2. kausi oli ainoa mitä katsoin yömyöhään :D että jos jonkin kauden valitset niin suosittelen sitä!

   • Sikke

    Ei menetä oikeastaan! Eri päähenkilö :)

 • paulii

  Muakaan ei haittais elää ilman jäätelöä. Syön sitä tarjottaessa ja kesällä saatan ostaa gelaton (varsinkin jos käyn italiassa) mutta en koskaan himoitse jäätelöä enkä oikein tykkääkään mistään “perus valiosta”. Skam ei kiinnosta minuakaan ja mitä enemmän siitä kuulen, sitä vähemmän se kiinnostaa. Vain elämää kiinnostaa vielä vähemmän.
  :)

  • Iina / MouMou

   Vain elämää on kyllä pahassa laskusuhdanteessa. Harmi, koska idea oli hyvä. :/

 • Tuuli

  Hehe. Mä oon sun kanssa kyllä noista kaikista samaa mieltä (tai tosta WWE -jutusta en tiedä mut tiedän, että oot tosifani, joten luotan sun olevan oikeassa). Ainakaan täällä et oo mielipiteinesi epäsuosiossa siis.

  Jaa’a, en tiedä mikä olisi sellainen epäsuosittu mielipide, jonka tässä tunnustaisin, jotain oikein tulenarkaa on vaikea keksiä. Fazerin sininen on minusta pahaa ja huonoa suklaata ja aikuisen maidonjuonti on turhaa, jopa haitallista.

  • Iina / MouMou

   Hei tuo Fazer on paha! :D

   Musta tuntuu, että maitoasiassa alat olla jo valtavirtaa ja mä epäsuosittu, kun fanitan maitoa. Ois kiva nähdä tutkimus asiasta (siis miten ihmiset suhtautuvat maitoon), sillä paljonhan vaikuttaa “oma kupla” ja mielipiteet, joita tutut jakavat Facebookissa. :)

 • Anniina

  Fazerin sininen ja muut suklaat missä ei ole mitään seassa, paljas vanilja- suklaa tai lakujäätelö, pelkät suolatut sipsit ilman dippiä, vanilja Eskimo-tuutti, vaniljapirtelö….kuka näitä syö?? En ees laske herkuks mitään noista, yhtähyvin vois syödä paljasta perunaa.

  • Iina / MouMou

   Mun suurin ihmetys on se TRIO-jäätelö. Siis tylsät vanilja, mansikka ja suklaa samassa paketissa. MIKSI?! :D

 • taya

  Vannoutunut maitokahvin juoja joutui oikeasti muuttamaan mieltään, Oatly iKaffe on on todella hyvää kahvissa, kokeiltu on kaikki muutkin kasvimaidot ja tuo on ainoa jota ei edes erota kahvissa tavallisesta maidosta.

  • Iina / MouMou

   Hei, tuota kehuttiin Nelliinan blogissa niin paljon, että melkein jo ostin sitä testiin! Nyt on ehkä pakko. Löytyykö ihan tavismarketista? :)

   • Saara

    iKaffe on kahvissa parempaa kuin maito! Ennen join kahvini runsaalla maidolla. Kasvimaito toisensa jälkeen sai vain yökkimään kunnes kokeilin iKaffea ja se on ihan parasta <3 Löytyy omalla paikkakunnallani ainakin perusmarketeista ja äskettäin ostin jopa R-kioskilta!

 • taya

  Joo, löytyy ainakin useimmista S-marketeista ja Alepassakin olen nähnyt

 • Maria Ihanaista

  Mulla on useampikin näistä samoista jutuista! Toi Skam esimerkiksi – jotenkin haluaisin katsoa, mutta ei vaan millään jaksa alkaa :’D Samaten en ole ollut ikinä mikään hirveä jäätelön ystävä ja mikä vielä pahempaa en erityisesti välitä myöskään suklaasta. Molempia ilman eläisi, kunhan saa salmiakkia :D

 • Ida

  Makaronilaatikko on ällöttävää. Tälle mielipiteelle en ole toistaiseksi koskaan saanut ymmärrystä :’D

  • Iina / MouMou

   Voi ei, uskon! Tuo on ehkä vähän sama kuin sanoisi, että perunamuussi on pahaa. <3

 • Saara

  Mullakin on usein tuo logiikka, että en lähde muiden kehumiin “hömpytyksiin”, ainakaan ihan heti. Mutta Skamia kyllä kannattaa seurata :)

 • HannaHoo

  Elän sellaisten ihmisten ympäröimänä, joille mielipiteeni ovat osa minua, ja jossa kaikesta voidaan keskustella, eikä mikään mielipide tee kenestäkään suosittua tai epäsuosittua. Kuulostaa hiukan jälkijättöiseltä ja teinielämältä olla NIIN erikoinen, kun luulee olevansa eri mieltä kuin suurin osa kansasta, tai vaikka olisikin samaa, niin pitää alleviivaamalla alleviivata sitä omaa erilaisuuttaan ja sen kautta paremmuuttaan. Ihan sama, kuk akatsoo mitäkin tv-sarjaa tai miten juo kahvinsa, maailmassa on ehkä hiukan tärkeämpiäkin keskustelunaiheita?

  • Iina / MouMou

   Minä taas ajattelin, että on hauska tarttua blogeja kiertäneeseen haasteeseen. Mutta voihan tämän tietysti syvällisemminkin miettiä. :)

 • Anna

  Äitiyspakkauksen tuotteista valittaminen on merkki hemmotellun ihmisen kaikki mulle -asenteesta. Olen samaa mieltä kanssasi, ja jos ei joku tuote miellytä niin senhän voi antaa eteenpäin tai lähettää vaikka hyväntekeväisyyteen. Meidän suomalaisten kannattaisi vain olla tyytyväisiä siitä, että meille ylipäänsä tarjotaan tällainen luksus, kun maailmallakin äitiyspakkauksia ja vauvabokseja ihastellaan.

  Maitokysymyksen taas näen niin , että aikuinen ihminen ei tarvitse lehmän tai minkään muun eläimen maitoa, joka on tarkoitettu kyseisen eläimen jälkikasvulle. Jotenkin ihan perverssi käsite koko maidontuotanto – lehmä ejakuloidaan ja keinosiemennetään ihmisen toimesta, jotta tämä tulisi raskaaksi. Ilman vasikkaahan lehmä ei tuota maitoa. Sitten tämä vasikka otetaan lehmältä pois heti, että saadaan tuotantoa tehostettua ja uusi kierros vain käyntiin.

  Se on luonnollisesti totta, että kasvimaidoissa ei ole ihan sama koostumus ja maku kuin lehmänmaidossa. Mielestäni kuitenkin siitä vanhasta tutusta maitokahvista voi tinkiä sen verran eettisyyden vuoksi, että joko totuttelee hieman toisenlaiseen makuun tai sitten juo sen kahvin mustana. Kyllä itsekin huomasin eron aluksi, mutta se on vain totuttelukysymys. Kuitenkin eläinten hyvinvointi on itselleni sen verran suuri arvokysymys, että minun ei tarvitse lisätä toisen vauvalle tarkoitettua julmasti tuotettua maitoa kahviini.

  Ymmärrän ja hyväksyn, että kaikille näillä asioilla ei ole niin suuri merkitys ja jokaisella on omanlaisensa arvomaailma. Usein vaikuttaa kuitenkin siltä, että suomalaiset eivät ole kovin tietoisia siitä, miten se ruoka ja juoma omaan pöytään päätyy ja valinnat voisivat olla erilaisia, jos he oppisivat tuotantoprosessista.

  Esimerkiksi Oatlyn iKaffe on mainio tuote maultaan ja koostumukseltaan, ja sen säilyvyyskin on huimasti lehmänmaitoa pidempi. Se on hyvää myös mm. myslin kanssa.

  • Iina / MouMou

   Mulle maito on juuri se, mistä en ole tinkinyt. Voin vähentää vedenkulutusta, pyrkiä kohti kasvisruokavaliota, vältellä lentämistä, suosia fiksumpia materiaaleja, ostaa enemmän käytettynä, ostaa ylipäätään vähemmän, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, mutta maito on kova paikka.

   Se on täysin makukysymys ja muut vaihtoehdot maistuvat pahalta kerta toisensa jälkeen, tuskin luovun siitä. iKaffea haluan kokeilla, koska sitä on moni kehunut. Ja totuuden nimissä en kyllä käytä kahvissani maitoa nykyään, vaan kermaa. Sitä on aika mahdoton korvata. Mutta heikot kohtamme kullakin, kuten jo totesit. :)

 • J

  Epäsuosittu mielipiteeni on, että en ymmärrä, miksi ihmiset pukeutuvat esimerkiksi kokomustiin sillä tavalla, että haluavat näyttää mahdollisimman kovilta…ja sitten väittävät, että eivät halua viestittää pukeutumisellaan mitään muille ihmisille…vain että tykkäävät sellaisesta tyylistä. Mun mielestä se vaikuttaa olevan monille jonkinlainen suojakuori, jonka taakse piiloutua tarvittaessa.

  • Iina / MouMou

   Joo, hei oon samaa mieltä, että tyylillä viestii AINA jotakin. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee