• Mari

  Aaaa, hyvä postaus Moksu!! :) Kiitos! :)

 • paulii

  En bloggaa, enkä edes harkitse aloittavani, mutta hyvin silti jaksoin lukea loppuun, mielestäni on aina mielenkiintoista kuulla toisten töistä ja mitä sellaisia asioita siihen liittyy, mitä ei näe eikä tule ajatelleeksi. Kiitos siis kun raotit vähän verhoa! :) Blogisi on ihana. <3

  • Iina / MouMou

   Kiva kuulla! Postaus lähti vähän venymään, kun asiaa riitti, mutta hyvä, jos ei tullut liian pitkää avautumista. :) <3

 • Nina Enroth

  Kas, toi fb-vinkki kuvasta ja linkistä kuvatekstinä pitääkin ottaa kokeiluun! Kiitti! Aina oppii uutta.

  • Iina / MouMou

   Testaa ihmeessä! Mulla näkyy heti ero, kun teen noin ja FB ilmoittaa poikkeuksetta kuvajulkaisun jälkeen, että sillä on tavoitettu enemmän porukkaa kuin “normaalilla” julkaisulla. :)

  • Elina

   Samaa mietin, kätevää! Kiitos hyvästä postauksesta :)

 • Minnea

  Kiitti näistä! Mielenkiintoista, rt parhaat julkaisupäivät on sunnuntai ja maanantai! Mihinkähän se perustuu?

  • Iina / MouMou

   Sunnuntain vielä ymmärrän, koska bileväki makaa sängyssä darraisena jne., mutta tuo maanantai on aika random. Maanantaistahan lähtee taas alamäkin kohti lauantaita lukijamäärissä kunnes sunnuntaina määrä nousee ylös. Hassua, mutta hyödyllistä! :)

 • emzi

  Hitsi kun just päätin että tiistai, torstai ja lauantai on mun postauspäivät. Pitää vissiin miettiä uudelleen :D

 • Piia

  Jos iskee huijarisyndrooma. Ajattele itseäsi lääkärinä…. lääkärinä joka on tehnyt hommaansa yhtä kauan kun sinä, ja toimenpiteen yhtä usein kun sinä olet postannut. Ja mieti että luottaisiko lääkärin ammatitaitoon….

  • Iina / MouMou

   Olipa hyvä vertauskuva! Kiitos tästä. Joskus joku “ulkopuolinen” näkee asiat viisaammin kuin itse näkee. :)

   • Piia

    Olen ollut suomen parhaan neurokirurgin luennolla ammattitaidon kehittymisestä. Oli aika innostavaa. 10000 h toistoa jos haluaa jossain loistavaksi, usein muiden asioiden kustannuksella. Itse ennemminkin kokeilen yhden tunnin kaikkea :D

    • Iina / MouMou

     Mulla on vähän sama! Testailen ja kokeilen, joten ihmetyttää, että olen niin rakastunut bloggaamiseen, ettei tämä jäänytkään kokeiluksi. :)

 • Sanna

  Mulla itelläni on vähän sellainen huono taipumus, että luen aina kaikkialta näitä vinkkejä, mutten kuitenkaan vaivaudu niistä ottamaan opikseni. “Mä nyt vaan haluan tehdä noin eikä kukaan saa sanoa että joku toinen keino olis paremmin”.

  Tuosta molemminpuolisesta löytymisestä linkkailun suhteen, olen itse huomannut, että jos joku jättää mulle kommentin ja jättää sen loppuun oman bloginsa osoitteen, niin sen googlatessani (kännykällä helpompaa kuin suoraan osoiteriville laitto) saattaa hakutuloksissa tulla aikaisemmin se mun postaus, mihin linkki oli jätetty, kuin itse se blogi.

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  • Iina / MouMou

   Joo, tuo kommenttiboksijuttu on ihan totta! Hakukoneoptimointia sekin tavallaan. :)

 • Kaisa

  Kiitos hyvästä postauksesta! Olen vasta aloittanut bloggaamisen ja yllärinä tullut työn määrä! Vaivaa pitää nähdä kyllä, jos haluaa lukijoita haalia! ? Mielenkiintoista on kyllä nuo parhaat postauspäivät! ? Hakukoneoptimointia pitää myös vielä petrata ?

  Sinä kyllä todella olet ammattibloggaaja, meihin amatööreihin verrattuna! ?

  rakkaudestahyvinvointiin.blogspot.fi

  • Iina / MouMou

   Se on kyllä huimaa, mihin kaikkeen aikaa menee! Jotenkin ajattelin, ettei kommenttiboksissa kommunikoiminen vie edes aikaa tai että kuvat voi vaan ladata suoraan kamerasta blogiin. Vähänpä tiesin. :)

 • Juliaihminen

  Ihan superhyviä vinkkejä! Oot todella pro mujer!

  Oot myös ollut mulle bloggaajaesikuva jo ajat sitten, kun vielä oman blogin perustaminen oli kaukainen haave. <3

 • Urbaani Isä

  Hyviä vinkkejä, kiitos! Oma blogi on vielä melkoisen tuore, juuri tein sadannen postauksen viikonloppuna. Tässä oli monta juttua, mitä aion kokeilla ja ainakin seuraavan postauksen jaan facebookiin kuvana. :)

  http://urbaaniisa.blogspot.fi/

 • Kohteena maailma / Rami

  Erittäin hyvät ohjeet monelle jo hieman pidempäänkin bloganneelle!

  P.S. Ja onnittelut upeasta palkinnosta : -) Tiedäppä vaikka törmätään perjantaina PINGissä.

  • Iina / MouMou

   Hei, kiitos! Oli kyllä kiva kuulla, että tuomaristo arvosti tekstiäni. :) <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee