• Jenni

  Käsi ylös syyllisyyden merkiksi! Mä olen juuri se tyyppi, joka ei läheskään joka ilta putsaa naamaa *vapaalla*. Eli niinä päivinä kun saan olla ilman meikkiä kotona.. Tämä juttu ehkä muistuttaa taas hyvin opettelemaan siihen, että kasvojen pesusta ei lipsuisi vaikka mikä on! Muuten olen kyllä tosi tarkka, varmaan siksikin että mun iho ei todellakaan ole maailman silein ja nuorena olen sen kanssa saanut aika paljon “taistella”.

  Nivean tuotteet on toimineet mullakin tosi hyvin, en tykkää kovin voimakkaista tuotteista ja Nivea on ollut aina aika helppo perusvalinta :) . Tuota kasvonaamioiden pakkauskokoa en ole tajunnut, olipa hyvä vinkki millä voisi niitäkin rohkeasti lähteä kokeilemaan!

  • Iina / MouMou

   Se luistaminen on kyllä niin helppoa. Muistan vauvavuonna, kun en edes pessyt hampaita joka päivä ihosta puhumattakaan. Jännä, kun iho oli samea ja kukki, kun kohtelin sitä kaltoin. :/

 • susu

  Kyllä nyt nappas tämä postaus, laiskin ihonhoitaja ilmoittautuu. Tiedän ettei se vesi poista mitään ja kaikki rasvat (halvat ainakin) pyörii iholla ja pyörii myös aamulla viemäriin. Ostin laivalta kosteusnaamion jossa sanottiin olevan mehiläismyrkkyä ja kyllä tämä vaan imeytyi yön aikana! eikä ollut kallis!

  pihi mikä pihi.. tota kuorintaa olen vältellyt kun en halua kuormittaa ympäristöä, mutta mikäs se rakeeton vaihtoehto sitten on?

  urpo joka yrittää opettaa lastaan näissä asioissa…

  • Iina / MouMou

   Hei, sitä mehiläismyrkkyä on kehuttu. Pitääkin kokeilla! :)

   Rakeeton kuorinta on usein entsyymipohjainen, esim. The Body Shopilla on useampi eri vaihtoehto!

 • Susu

  Hei, testasin kuorintaa. Rasva imeytyi yön aikana! Nyt ostoksille!

  • Iina / MouMou

   Jee! Hei, jos iho ei ole kovin herkkä, niin kahvinpuruista ja kookosöljystä saa kotitekoisen kuorinnan. Toimii koko kropalle! :)

   • elisa

    Ja tämä nimenomaan hyvä herkälle iholle, koska ei sisällä mitään kemikaalimyrkkyjä :) Toki jokaisen iho erilainen.

    • Iina / MouMou

     Sehän tässä vaikeinta tuntuu olevankin, kun jotkut asiat toimivat toisilla ja jotkut eivät. :)

    • elisa

     Jaksaisitko suositella jotain silmänympärysvoidetta/voiteita? Tai linkitä toki ihmeessä postaus, jos käsittelet niitä, jos tällaista löytyy :D Kiitos! Itse kyllä 29 ja hyvin hetkellisesti moisia koskaan käyttänyt #lostcause

 • elisa

  Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee