• saya

  Minäkin Veeran Campadere-postauksen innoittamana liityin ja tilasin laukun, jonka toimittamisessa ei ollut ongelmia. Samaan aikaan tilasin L-kokoisen naisten urheilutopin, joka tuli pari viikkoa myöhemmin ja oli muuttunut matkan varrella miesten M-kokoiseksi topiksi… Koska en osaa ruotsia ja tilauksen mukana tulleet palautusohjeet ovat ruotsiksi, en taida viitsiä taistella palautusta 12 euron topista vaan luovutan sen sitten jollekin elämäni miehistä :/ Tämänkin tilasin vähän samanlaisessa mielentilassa kuin sinä, sillä olin aloittanut tammikuussa kuntosaliharrastuksen ja innostuin edullisista treenivaatteista :P

  • Iina / MouMou

   Mä oon huono tilaamaan uusista paikoista, mutta juurikin Veeralta tenttasin, että tuohon voi luottaa, sorruin shoppaamaan! :D

 • Minna Perhonen

  Minulta lähtivät käsiläskit, anteeksi ruma sana, noilla sauvoilla. Siis sellaiset allit, joihin kuntosalitreeni ei purrut ja joita laihdutus vaan pahensi. Tilasin noi pinkit nyt lahjaksi veljenvaimolle. Kiitos vinkistä.

  • Iina / MouMou

   Siihen tuohuun nuo sauvat ovatkin täydelliset! Ja muutenkin tuovat kivaa “vastusta” kävelyyn. :)

 • Niina

  Voi tuo tilaamasi urheiluliivimalli ei ole kyllä tukevimmasta päästä. Itse en pystyisi tuolla mallilla juoksemaan E-kuppieni kanssa. Kuntosalilla tuo malli on kyllä ihan hyvä ja joogassa. Toivottavasti sinulle sopivat hyvin, rinnat kun ovat kaikki erilaisia. :)

  • Iina / MouMou

   Mun 75F ja toinen 80H ystävät vannoo tuon merkin nimeen, joten rinnat ovat todellakin erilaiset. Mutta hei, noissa malleissahan on eri tukitasoja? Tuolta kaupasta ne punamustat (eli ensimmäiset vasemmalta) ovat kuulemma suurille rinnoille tosi tukevat! :)

   • Niina

    Kyseinen merkki on minulle entuudestaan erittäin tuttu ja itse käytän myös niitä oikeasti tulevia malleja :) Tarkoitinkin juuri sitä että tuo kyseinen malli, jonka ostit ei ole tukevimmasta päästä ja vastaa lähinnä tukitasoltaan kevyen tuen liiviä.
    Näin ollen se ei välttämättä toimi juoksuharrastuksessa kovin hyvin muuten on kyllä mukava liivi päällä.

    • Iina / MouMou

     No hittolainen! Riittääköhän tuo kuntosalitreeniin silti, ettei mene ihan hukkaan ostos? :/

     • Niina

      Kyllä mä uskon, että perinteisessä kuntosaliliikunnassa nuo toimivat oikein hyvin kuin myös siinä joogassa. Kyllä nuo varmasti paremmat ja kestävämmät on jokatapauksessa kuin ne halpismerkkien liivit ?

     • Iina / MouMou

      Se on kyllä totta! :)

  • Jonna

   Omiin 75F -rintoihin on ainakin shockit olleet just passeleita. Oon niissä juossut kolme puolikastakin, ja oon ihan todella niuho urheiluliivien suhteen :D Eli ainakin oman kokemuksen mukaan tukevat tosi hyvin ja suosittelen näitä lähes maanisesti muille :)

 • Laura K.

  Tiedän tuon tunteen! Voi kun tervehtyisi tästä flunssasta niin pääsisi taas lenkkeilyn ja kahvakuulailun pariin :)!

  • Iina / MouMou

   Jostakin syystä flunssassa mulla on aina pahin tarve urheilla! :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>