• Lottie

  Rakastuin neuleeseen palavasti mutta ei toi hinta mahdu mun opiskelijabudjettiin millään! :( Lottovoitto kelpais..

  • Iina M.

   Tai joku sukulainen, joka osaisi tehdä tuollaisen. Miksi mä en osaa?! </3

 • Minttu-Maaria

  Minä en ole ikinä tykännyt suomalaisten suunnittelijoiden vaatteista, mutta Katri Niskasen Nansolle suunnittelemat vaatteet houkuttais ihan liikaa… Löytyi pari täydellisesti mun tyylistä vaatetta Nanson verkkokaupasta ja samoin tuosta Roosa nauha -mallistosta! Hope jacket olis ihan mun juttu ja nuo kaikki vaaleanpunaiset on niin suloisen pehmoisen värisiä, hempeyttä tarvitaan syksyyn! Fuchsian värinen Power Dress on mieletön, sellainen suuren maailman mekko, mutta ikävä kyllä ei sovi mun vartalolle.

  Tuosta topista tulee kyllä ysäri mieleen, mulla olis just tollasia… Poolotoppi ja farkut oli yleinen baariasu :)

  Multa tää Roosa nauha -juttu on mennyt tänä vuonna vähän ohi, täytyypä jakaa jotain FB:ssa :)

  • Iina M.

   Ne on ihania! Katri on kyllä taitava. Ei tee liian erikoisia vaatteita, muttei kuitenkaan tylsiäkään. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>