• Ansku

  Mä muistin pukeutua vaaleanpunaiseen, mutta olinkin sitten ainoa meidän englannin kurssilla. :D

  Tuo Lumenen kynsilakka on ihan superhypersuloisen näköinen, mutta Saara Sarvaksen blogikirjoituksesta jos ymmärsin oikein, sitä saa ainoastaan joko LivBoxista tai CC-voiteen kanssa. LivBoxia en herkän ihon takia uskalla hommata ja samasta syystä ei kiinnosta käyttää rahoja CC-voiteeseen. Onneksi muitakin vaaleanpunaisia kynsilakkoja löytyy. Ja Parikan roosan nauhan voisin myös käydä huomenna hankkimassa. :)

 • Ansku

  Mä muistin pukeutua vaaleanpunaiseen, mutta olinkin sitten ainoa meidän englannin kurssilla. :D

  Tuo Lumenen kynsilakka on ihan superhypersuloisen näköinen, mutta Saara Sarvaksen blogikirjoituksesta jos ymmärsin oikein, sitä saa ainoastaan joko LivBoxista tai CC-voiteen kanssa. LivBoxia en herkän ihon takia uskalla hommata ja samasta syystä ei kiinnosta käyttää rahoja CC-voiteeseen. Onneksi muitakin vaaleanpunaisia kynsilakkoja löytyy. Ja Parikan roosan nauhan voisin myös käydä huomenna hankkimassa. :)

  • MouMou

   Aha! Onpa tylsä kyllä, jos ei sellaisenaan myydä. :/

 • emzi

  Lumenen kynsilakka on ihana :D On sitä juuri nyt kynsillä ja tykkään :D

  • MouMou

   Se on kyllä hyvä! Tykkään noista tekstuurilakoista tosi paljon. :)

 • emzi

  Lumenen kynsilakka on ihana :D On sitä juuri nyt kynsillä ja tykkään :D

  • MouMou

   Se on kyllä hyvä! Tykkään noista tekstuurilakoista tosi paljon. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>