Olohuoneen ilmeitä 2017

Kyllähän se tiedetään, sisustusbloggaajat ovat osittain nurkkiensa vankeja.  Muodostuvat ne lempihuoneet, joissa tulee sisustettua ja myös valokuvattua eniten. Rakastetaan sohvannurkkaa, sommitellaan sohvapöydille pienesineitä ja vaihdetaan kukkia ja tekstiileitä. Kyllä, tervetuloa olohuoneeseen!

Kokosin tähän postaukseen tämän vuoden kuvia olohuoneesta, kaikki samasta kuvakulmasta otettuja. Ensivilkaisulla näyttää helposti, että mikään ei muutu, mutta pieniä muutoksia on kuitenkin paljon. Siinä on sisustamisen ydin ja ilo, pienet muutokset tuttuihin tiloihin!

Väliaikainen sohvapöytä…

Marimekko-stailaus…


Kevätsävyissä… 


Ilman mattoa…

 

Maton kanssa…

Kukkia ja tekstiileitä vähän vaihdellen… 

Syksytunnelmassa… 

Tuntuu, että uuden sohvan ja sohvapöydän myötä olohuoneen peruspalaset ovat löytäneet paikkansa. Haaveita, ideoita ja tottakai niitä pieniä muutoksia on mielessä ja luvassa edelleen!

Se, että huone on eniten kuvatuin blogiin kertoo siitä, että siellä myös vietetään eniten aikaa. Tällä hetkellä sohva on vähän eri  näköinen, sillä päälliset pyörivät pesukoneessa. Siitäpä tuli mieleen yksi uusi haaveilun aihe, nimittäin erivärisillä vaihtopäällisillä saisi luotua huoneeseen hyvinkin erilaisen ilmeen! Minkäväriset hankkisit, jos kyseessä olisi sinun olkkarisi?

Ps. Jos haluat nähdä ihan erilaista olkkari-ilmettä, ei tarvitse kun kurkistaa tänne parin vuoden takaiseen postaukseen ;)