Helppo ja suloinen eläinpaketointi

 

Luulen, että parina seuraavana myöhäisiltana monessa kodissa on paketointitalkoot.  Perinteisten pakettien lisäksi lapsia voi ilahduttaa näillä helpoilla eläinpaketeilla. Siinä saattaa olla pikkuisilla ihmettelemistä, kun joulukuusen alle ovatkin piiloutuneina panda ja nallekarhu ystävineen.

Nämä eläinpaketit ovat helppoja ja nopeita tehdä. Jaan muutaman vinkin paketointiin:

 

Tarvitset: 

Valkoista lahjapaperia (omani Prismasta). Pieniin lahjoihin käy vaikka A3-kokoinen kopiopaperi
Voimapaperia eli ruskeaa käärepaperia (esim. Clas Ohlssonilta)
Mustan tussin
Teippiä
Paperiliimaa
Lahjanarua
(koristerusetteihin)


Paketoi lahja normaaliin tapaan. Leikkaa korvat ja liimaa ne kiinni paperiliimalla. Pandapaketissa silmät, nenä ja suu on leikattu pahvista. Nallepaketissa nenän ympärillä oleva valkoinen on liimattu ja muut osat ovat piirretty vapaalla kädellä. Se, että paketti on itsetehdyn näköinen, saa vain plussaa!

Jos yksivärinen lahjapaperi kuultaa läpi, laita kaksi kerrosta päällekkäin. Variaatioita ja uusia eläinhahmoja voi kehittää loputtomiin. Lopuksi piilota nalleystävykset kuusen alle tai pukin konttiin <3

Meillä on lapset olleet viime yön mummolassa ja olen viimeisten työasioiden lisäksi hoitanut kahdessa täsmäiskussa ensin lahjat ja sitten ruuat kaupasta. Nyt jatkan vielä paketointia, ennen kuin lapset tulevat kotiin. Joulumieli on vahvassa nousussa. Ja jos isot ruokaostokset ovat tekemättä ja markettiin meneminen ahdistaa, minulla on hyviä uutisia.

Siellä kärryjen kanssa toisiamme väistellessä sain useammankin spontaanin hymyn vieraalta.

Joulu on ihmeiden aikaa.