Kuuntele Designtarinoita: sisustusarkkitehti Marko Paananen

Legendaarisesta sisustusohjelma Innosta on vierähtänyt jo kymmenen vuotta, mutta edelleen sisustusarkkitehti Marko Paanaselta kysytään sisustusvinkkejä kaupan kassajonossakin. Mitä miehelle kuuluu, mistä hän ammentaa inspiraationsa ja mitkä ovat hänen parhaat sisustus- ja kodin säilytysvinkkinsä? Luvassa suoria mielipiteitä ja tarinoita pitkältä uralta iloisen naurun saattelemana.

Täytyy tunnustaa, että Markon tapaaminen sai vähän perhosia vatsaan. Olin todella otettu, että hän tuli nauhoituksiin kaikkien kiireidensä keskellä. Mutta saapuessaan paikalle hän oli niin läsnä ja siinä hetkessä, että kaikki jännitys unohtui. Tuntui, että keskustelusta tuli tosi luonteva ja jälkeenpäin mietin vain: vitsit, miten mahtava tyyppi!

Kuuntele jakso tästä: Sisustusarkkitehti Marko Paananen

Haikeaa mutta totta, kaikki nauhoitetut jaksot ovat nyt julkaistu! Kirjoittelen vielä koontia ajatuksistani liittyen podcasteihin vähän myöhemmin. Mutta nyt työmatkalle, kahvitauolle, lenkille tai jonkin rutiinihomman taustalle huikea Marko Paananen!

Designtarinoita podcast-sarja sinulle, joka rakastat kotia, sisustamista ja kauniita valokuvia. Hyväntuulisessa keskusteluhetkessä vieraana on mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat ajatuksiaan sisustamisesta ja luovasta työstä. Tavoitteena on ottaa selvää, millaisia persoonia on kauniiden tuotteiden, hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takana. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista.