Vallila loves Jyväskylä (arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö ja arvonta: Vallila Interior

Nettikauppojen aikakaudella on rikkaus, kun pääsee näkemään ja kokemaan sisustustuotteensa ihan itse paikan päällä. Ei riitä, että tiedämme mitat ja materiaalit, kun livetilanteessa pääsee  kokeilemaan, miltä tuote tuntuu tai miten valo muuttaa sävyä.  Tiedän, että Suomi on tässä suhteessa aika epätasa-arvoinen paikka tehdä ostoksia, sillä valitettavan usein pienemmillä paikkakunnilla ostosmahdollisuudet siirtyvät kivijalkakaupoista nettiin.

Siksi onkin erityisen mukavaa, kun tänne Kehä3:n ulkopuolelle avautuu uusia sisustusmyymälöitä!

Jyväskylässä kävi viime viikolla kuhina, kun tänne avattiin upouusi Kauppakeskus Seppä ja saman katon alta löytyy nyt myös Vallilan brändimyymälä. Pääsin kameran kanssa paikalle juuri ennen ovien aukemista  ja samalla sain hyvän tietoannoksen tästä pitkän linjan perheyhtiöstä.

Tiesitkö, että Vallilan juuret ovat jo vuodessa 1935, jolloin sveitsiläinen Otto Berner perustaa Suomen Silkkituote Oy:n? Hän on oppinut kudontataidon kotimaassaan ja huomasi vuori- ja alusvaatekankaille löytyvän markkinoita Suomessa. Muutamaa vuotta myöhemmin Helsingin Vallilaan rakennetaan oma toimitila ja loppu onkin historiaa.

 

Tänä päivänä Vallila on täyden palvelun sisustuskauppa ja itsekin pääsin yllättymään valikoiman laajuudesta. Olin mieltänyt tarjonnan lähinnä sisustuskankaisiin ja valmisverhoihin, mutta valikoimassa on paljon kauniita mattoja sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteita.

Vallilaa pidetään yleisesti vahvojen värien ja kuosien brändinä, mutta valikoimassa on tarjontaa myös klassiseen tyyliin.  Ihastuin suuresti Ajaton-sarjaan, jonka hillityt sävyt ja kuosit sopivat mainiosti skandikotiin. Uusi mattomallisto sisältää paljon hittipotentiaalia,  valinnanvaihtoehtoja on paljon ja materiaaleina pääasiassa villaa ja puuvillaa. Myymälään matot olivat vasta tulossa, mutta täällä pääsee jo ihastemaan uutuuksia. Löydätkö suosikkisi?

Jyväskylä onkin tänä syksynä ihan eritysasemassa Vallilan näkökulmasta, sillä uuden myymälän lisäksi kaupungille  on lanseerattu kaksi nimikkokuosia osana kaupunkikuosien sarjaa!  Jyväskylä ja Jyväsjärvi-kuosit ovat paloja kotimaisemistani. Riina Kuikan Jyväskylä-kuosissa luistelijat viettävät talvista pakkaspäivää Jyväsjärven retkiluisteluradalla.

Palataan siihen toiseen kuosiin vielä postauksen lopussa, sillä kurkistetaan tässä välissä koko verhovalikoimaan, joka on val-ta-va!

Myös materiaalit antavat valinnanvapautta, sillä valmisverhoja on saatavilla aina ohuesta, valoa kauniisti läpäisevästä laaduista puuvillaan ja pimennyskankaisiin. Kaikkia meitä ”ei niin innokkaita ompelijoita” kiinnostaa tieto, että Vallilan verhot ovat 140 cm leveitä ja kuosin kuvioaiheen koosta riippuen joko 240 tai 250 cm pitkiä.

Innokkaammat ompelijat voivat kääntyä kangasvalikoiman puoleen, vaikka onneksi tarjontaa kuuluu myös ompelupalvelua. Jyväskylän Vallilan myymäläpäällikkö Tarja tiimeineen auttaa kaikissa sisustamiseen liittyvissä kysymyksissä mielellään, sillä kaikki myyjät auttavat suunnittelussa ja tuotteiden valinnassa.

Tarjontaa on siis koko kodin kaikkiin huoneisiin ja yrityksen tarina on Suomessa aika poikkeuksellinen. Vallila on tänä päivänä omaleimainen designtalo, jonka sydän sykkii edelleen samoissa tiloissa Helsingin Vallilan kaupunginosassa, jonne yritys perustettiin vuonna 1935.

Juuri avattu Vallila Seppä on Vallilan yhdeksäs oma myymälä: pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa, Vallila Iso Omena Espoossa sekä Vallila Outlet Vantaan Tammistossa. Vallila-myymälä löytyy myös Tampereelta, Oulusta, Lahdesta, Lappeenrannasta sekä Turusta. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle.

Sitten vielä kurkistus lupaamaani uutuuskuosiin ja arvonta! 

Tässä on uusi Jyväsjärvi-kuosi, jonka on luonut Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikka.  Tätä näköalaa rakastavat kaikki jyväskyläläiset: männyt, metsäpolut, Jyväsjärvi ja legendaariset Harjun portaat. Jyväsjärvi-uutuudet tulivat ensimmäiseksi myyntiin Vallila Seppään.

Halusin tavoittaa kuosiin kaupungin tunnelman. Jyväskylä on tosi kaunis kaupunki. Jyväsjärvi-kuosi ei ole yks yhteen näkymä tietystä paikasta, vaan mukana on omaa tulkintaani.  Ihastuin kovasti järven läheisyyteen: huomaan elämässäni jahtaavani auringonlaskuja veden äärellä. 

Jyväsjärvi-kuosi on saatavilla kolmessa värityksessä: monivärisenä (multi), harmaan ja punaisen sekä beigen ja punaisen yhdistelmänä. Kuosi esiintyy valmisverhoissa, kappaverhossa sekä kankaissa.

Jätä kommenttina oma suosikkimaisemasi, jonka haluaisit nähdä verhokankaassa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi Jyväsjärvi-valmisverhoa, palkinnon arvo on 118 yhteensä euroa. Muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti). Aikaa osallistua on 5.11. saakka.

Arvonta on päättynyt!

Yhteistyössä: