Matkalla aamutelkkariin

Jos tänään perjantaina vatsanpohjassa lepattaa parvi perhosia, huomenna aamulla fiilis voi olla enemmänkin se, että olen nielaissut lintuparven. Istun juuri junassa matkalla kohti Helsinkiä, sillä olen huomenna mukana Ylen aamutv:n suorassa lähetyksessä.

Huh.

Hetken mietin lähdenkö, mutta koska teema sopii niin hyvin viime sunnuntain juttuun Helsingin sanomissa (artikkeli luettavissa maksutta täällä) sekä sunnuntaiseen esiintymiseeni Habitaressa, oli mukava suostua.  Teen mielelläni omalta pieneltä osaltani sisustusbloggaajan työtä tunnetummaksi.

Arabian Mainio-muki / saatu

Siinä missä Hesarissa keskusteltiin trendeistä ja  muuttuvasta sosiaalisesta mediasta, huomenna aamutelkkarissa jutellaan siitä, miten koteja stailataan kuvauksia varten. Mukana on myös  sisustustoimittaja Anna Aromaa. ”Onko kuva totta?”, on sosiaalisen median ja kuvankäsittelyn aikana relevantti kysymys.

En vielä ennakkoon tiedä, mitä toimittaja tarkalleen kysyy ja kuinka keskustelu etenee, mutta mielelläni olen mukana avaamassa sisustusbloggajan työtä ja sen taustoja.

En juurikaan jännitä esiintymistä live-yleisön edessä, sillä saan ihmistä niin paljon voimaa. Yleensä riittää, että etsin yleisöstä yhdet tai kahdet ystävälliset kasvot, se rentouttaa.

Televioesiintyminen on vähän toisenlaista; lähetys on suora ja yleisö on suuri, mutta sitä ei näe. Kaiken kukkuraksi esiintyminen jää nettiin talteen. Todella lyhyessä ajassa pitäisi saada sanottua pointtinsa ja vaikuttaa muutekin suurin piirtein selväjärkiseltä. Vähempikin jännittää!

 

Yksi yö Helsingissä muuttuikin kahdeksi ja nyt on luvassa myös sitä kovasti kaivattua omaa aikaa. Huomenna riittää, että kuusi minuuttia tsemppaa, loppupäivän voikin olla kuin ellun kana. Pidättehän minulle peukkuja!

Yle Aamutv:n lähetys lauantaina 15.9. noin  klo 9.45. 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*