Hurmaavan harmoninen sisustusherkku Asuntomessuilta

Tänään alkaa Asuntomessut Porissa ja eilisen pressipäivän jälkeen monet sisustusblogit ja muu media alkaa täyttymään sisustus- ja rakennusaiheisista kuvista ja teksteistä. Minä en päässyt pressipäivään, mutta vierailin paikan päällä jo kesäkuun alussa, jolloin kuvasin kaupallisessa yhteistyössä Kastellin kanssa tämän kauniin Viva-talon.

Kyseessä on myös Asun-lehden nimikkokohde ja tästä syystä yläkerran kuvat sain julkaista vasta lehden ilmestymisen jälkeen. Nyt lehti on kauppojen hyllyllä ja pääsette myös blogini kautta ihastelemaan hurmaavan harmonisen kodin. Selvennyksensi vielä mainitsen, että tämä postaus ei ole enää osa kaupallista yhteistyötä, mutta toki tällaiset sisustusherkut haluan jakaa muutenkin.

Alakerran kuvat löydät täältä.

 

 

Toisen kerroksen aula on koitoisa olohuone. Hakolan Lazy divaanisohva ja samettirahit kutsuvat levähtämään. Muuramen tv-tasolle on sijoitettu kodin ainoa televisio.

Aulasta on käynti vanhempien makuuhuoneeseen, jossa vallitsee seesteisen rauhallinen tunnelma. Balmuirin petivaatteet saavat Muuramen sängyn näyttämään unelmanpehmeältä ja väripaletin sävyt korostavat levollista tunnelmaa.

Tiina Kivisen taide seinillä viimeistelee tunnelman. Erikoiset taulut on asetettu alareunaltaan symmetrisesti, seinä niiden taustalla on maalattu Tikkurilan sävyllä J484.

Talossa on paljon kotimaisia kalusteita ja tekstiilejä. Katsetta vangitsee Woodnotesin siro käsinojallinen tuoli ja tunnelman viimeistelee Finkonian verhot.

Yläkerran toinen makuuhuone on sisustettu koululaisen huoneeksi, pehmeä vaaleanpunainen antaa mausteensa kokonaisuuteen. Finarten Aittamatto ja Muuramen pöytä sopivat hyvin yhteen. Sänky on pedattu täälläkin Balmuirin ihanilla petivaatteilla. Tuoli ja pientavara on Mia´s Designnista ja julisteet Taitoshopista.

Saunatilat sijaisevat myös yläkerrassa ja aulan kautta pääsee parvekkeelle jäähylle. Suihku on todella tilava ja saunassa lauteet lämpökäsiteltyä haapaa.

Aulasta pääsee kodinhoitohuoneeseen, joka sopii tyyliltään koko talon selkeään, skandinaaviseen ja pehmeään linjaan.

Puustellin kiintokalusteet tarjoavat lasku- ja säilytystilaa ja avohyllyille voi asettaa tärkeät tavarat kädenulottuville.

Tässä vielä tiiviisti talon tiedot:

Kohteen nimi: Kastelli Viva
Kohteen numero: 15
Huoneistoala: 121 m2
Kerrosala: 144 m2 (4h + k + pe + s)
Kerrosluku: 2

Alakerran kuvat täällä. 

Onko sinulla suunnitelmissa käydä Asuntomessuilla? Oma vierailu venähtänee jonnekin kuun lopulle, joten tänä kesänä tulee poikkeuksellisen vähän Asuntomessujuttuja. Onneksi joukko ihania blogikollegoita on ollut eilen aktiivisena liikenteessä ja tunnelmia ja parhaita tärppejä pääsee aistimaan esimerkiksi Suvin, Viljan ja Sinin blogeissa.

Mitä pidät tämän Kastelli Vivan sisustuksesta?

Ps. Jos jokin yksityiskohta jäi mietityttämään, katso sisustuskortista lisää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*