Sisustushitti: Ikea Vittsjö

Yksi tämän hetken sisustushiteistä on simppeli ja  graafinen Ikean Vittsjö-hylly. Sitä näkee monessa sisustusblogissa ja Instagramissa erilaisissa käyttötarkoituksissa, mutta aika usein kaluste on sijoitettuna olohuoneeseen erilaisten asetelmien näyttämöksi. Meiltä Vittsjön menevä paikka löytyi olohuoneen ja keittiön välistä Jaakko Valon taulun alta.

Sisustushitin syntymisen kaava on vielä ratkaisematta, mutta aika usein yhtälöön kuuluu edullisuus tai vähintään hyvä hinta-laatusuhde, helppo saatavuus ja sopivuus monenlaiseen kotiin. Tässä hyllyssä osuu kyllä heti koko bingorivi, sillä hinta on vain viitisenkymppiä ja aika usein kodissa on tarvetta laskutasolle ja säilytystilalle.

Säilytän hyllyssä maljakoita ja sisustuslehtiä. Kynttiläsesongin aikaan sen päällä on turvallista ja tunnelmallista polttaa kynttilöitä, erityisesti tuossa Iittalan Lantern-kynttelikössä. Parasta avohyllyssä on se, että sen kyytiin mahtuu isot pinot sisustuslehtiä. Tykkään pitää niitä esillä, käden ulottuvilla ja sujauttaa uusimman lehden pinon päällimäiseksi.

Kokonaisyleisilme on tauluineen ja hyllyineen aika raitaisen ryhdikäs, mutta sävyillä yritän pitää ilmeen hallittuna. Lainahöyhenissä-blogissa oli tehty hyllyyn tyylikäs tuunaus, jossa ylijäämäisestä kalanruotoparketista syntyi puinen hyllylevy ylimmälle tasolle. Puun sävy tekee hyllystä huomattavasti lempeämmän näköisen ja miksipä ei voisi vaihtaa myös lasilevyjä!

Oman hyllyni bongasin asuinalueeni kirpparipalstalta, mukavaa kun kaikkea ei tarvitse hankkia uutena. Jossain vaiheessa toivon saavani paikalle umpiovisen kaapin tai lipaston, jonka sisään voisin kätkeä tällä hetkellä makuuhuoneessa olevat kirjat. Mutta tällä hankinnalla ei ole todellakaan kiire, joten ratsastetaan hetkinen ihan rauhassa täällä sisustushitin aallonharjalla.

Löytyykö teiltä Ikea Vittsjö tai voisitko kuvitella sellaisen mustana tai valkoisena omaan kotiin? 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*