Koti kuin koru -vierailinko juuri Pinterestissä?

Vierailin eilen Pinterestissä uskomattoman kauniissa kodissa ja pääsen jakamaan muutaman tunnelmapalan sieltä teillekin.

Osalle tämä upouusi talo saattaakin olla tuttu, sillä se asukas on Lainahöyhenissä-blogin Tiiu. Hänen uusi kotinsa on kuin koru; harmooninen, mielenkiintoinen, ajaton ja trendikäs yhtä aikaa. Jokainen yksityiskohta on hiottu ja mietitty, eikä topakka lady of the house ole tehnyt kompromisseja visuaalisuuden kanssa. Yksinkertaisesti mykistävän hieno koti, olematta kuitenkaan pätkääkään pröystäilevä.

Kun pääsimme talolle, oli pimeä jo laskeutunut ja yksi talon parhaista puolista eli  valoisuus ja upeat maisemat jäivät näkemättä. Mutta tehkää kuten minä ja kuvitelkaa ikkunoista avautuvan kalliota, kangasmetsää ja puiden lomaan pilkottamaan järven.

Talon punainen lanka on valkoöljylakattu saarniparketti, olohuoneessa ja keittiössä ladottuna klassiseen kalanruotoon. Kaunis lattia luo lämpöä ja tyylikkyyttä valkoisiin seiniin ja avariin ikkunapintoihin.

 

Tiiu on vasta muutaman viikon asunut talossaan ja sisustus näyttää hämmästyttävän valmiita. Laadukkaat luonnonmateriaalit ja murretut vaaleat sävyt toistuvat sisustuksessa huoneesta toiseen luoden rauhallisen ja ehjän kokonaisuuden.

Yksi kodin helmistä on päämakuuhuoneen ja vaatehuoneen yhdistävä spa-osasto. Putket ja tekniikka on täysin integroitu ja erityisen kaunis yksityiskohta on peilistä tuleva hana, yksi esimerkki visioista, joista ei joustettu työmiesten ilmeistä huolimatta.

Suihku ja amme ovat kuin sisustuselementtejä nekin. Tämä huone on sitä kuuluisaa arjen luksusta parhaimmillaan, sillä varsinaiset pesutilat ovat saunan yhteydessä.

Yksi makuuhuoneista kantaa nimeä shala, sporttisen Tiiun jooga- ja jumppahuone. Objektiivini ei riittänyt huoneen kuvaamiseen laajemmin, mutta kyllä tuollaisessa huoneessa kelpaa urheilla. Puolapuut ja renkaat ovat tottakai sisustukseen täydellisesti istuvia.

Hmm… tuli äkillinen tarve alkaa joogaamaan…!

 

Vierashuoneessa on kaunis puusänky, joka on tehty omalta tontilta kaadetusta kuusista. Sänky on näyttävä, mutta kuulema simppeli tehdä, täältä löytyvät ohjeet.

Kodissa on nerokkaasti yhdistetty designhelmiä, edullisempaa sisustamista kuten Ikeaa ja itse tehtyjä tai tuunattuja ratkaisuja.

Koivuvaneriset kaapinovet toistuvat eri puolilla kotia ja keittiön korkea kaapisto aamiaiskaappeineen on todella kaunis. Koivu tuo valkoisen rinnalle lämpöä ja sitoo huoneita yhteen. Tiiu on myös hankkinut kotimaisen Nikarin tuotteita, kuten ruokapöydän, nojatuolin ja baarijakkaran.

Meidän illanvietto koostui bloggaamisen kautta löytyneistä ystävistä; Projektilan Katja, Minishow´n Melina, Lucksury lifen Heidi, Marulla-blogin Maru ja Pilkkeitä-blogin Piia ovat kaikki upeita naisia, joiden kanssa on ollut ilo ystävystyä aikuisiällä. Heidän kanssaan jaamme intohimon kotiin ja sisustamiseen, mutta kun pintaa raaputtaa, niin yhteisiä asioita löytyy muitakin.

Ilta meni aivan liian nopeasti ja valvoin aivan liian myöhään, mutta silti heräsin hymy huulilla. Teen pienen paljastuksen; Tiiu on luonnossa harmonisen eteeristä blogipersoonaansa räväkämpi tapaus, enkä ihan hetkeen muista nauraneeni niin paljon kuin eilen. Teki niin hyvää tanssia aamuun näiden tyttöjen kanssa!

 

Onnea uuteen kauniiseen kotiin, kiitos kaikille seurasta ja tästä järisyttävästä hyvänmielen sisustusinspiraatiosta, joka tarttui vierailulta matkaan. Parasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*