• Niin ihanaa, että muakin alkoi vähän itkettää! <3

    Jotain tämän tyyppistä on mullakin haaveissa omiin tuleviin polttareihini. Läheisiä ystäviä ja serkkuja, hemmottelua, hyvää ruokaa, ja ennen kaikkea se, että ne on järjestetty just mua varten. Tuntuisi tosi hyvältä! Ja parasta on se, että saa jakaa sen juurikin niiden itselleen läheisimpien ihmisten kanssa. Jännityksellä odotan mitä mulle keksitään!

    • Kerttu / Modernisti Kodikas

      Kiitos Noora! Eiköhän läheisesi tunne sinut niin hyvin, että saat unelmien polttarit ❤️ Mutta mitä, missä ja millon, siinä onkin jännittämistä :)

  • Greta

    Kirjoitit taas tosi kauniisti ystävyydestä ja rakkaudesta. Kuulostaa aivan mahtavalta teidän polttariviikonloppu! Yllätysjuhlien järjestäminen ystävälle on hauskaa, on kiva saada yllättää tärkeä ihminen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>