Sokka irti

Jes, vihdoin! Se on joulukuu ja sokka irtoaa nyt kunnolla.

Tässä kuussa luvassa on joulufiilistelyä monesta näkökulmasta; mietitään siivouksia, vinkataan parhaista lahjoista, katetaan pöytää ja etsitään täydellistä joulupukkia. Poltetaan pari peltiä joulutorttuja, rakennetaan rakkaudella pikkuisen vino piparkakkutalo ja koristellaan juuri sopivasti sisustukseen sopivasti, mutta ei pätkääkään ryppyotsaisesti. Kuunnellaan joulumusiikkia, valitaan hyvänkeväisyyskohteita ja ja luodaan rentoa, mukavaa tunnelmaa. Eikä stressata yhtään.

Oletteko mukana?

Ps. Vaikka blogini ei joulukalenteri olekaan, kaunein eka luukku löytyy täältä. Siellä on omaan osoitteeseen muuttanut Valkoinen Harmaja, onnea rakas Suvi uuteen alkuun! <3

Kuva: Iida Liimatainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*