• Chandelierhome

  Upea! Kade olen 😍

 • Leea

  Näyttää hyvältä! Onko tuolit peittomaalattuja vai kuultomaalattuja?

 • Muuttuva kotini Päivi S

  Kivalta näyttää ja seiskat ovat kyllä ihanat klassikot. Laadun kyllä huomaa. Meillä ollut jo varmaan yli 10 vuotta seiskat ja ei pahemmin ole jälkiä sekä eivät nitise ja natise. Nyt laitoin nahkaiset istuimen suojat. Farkuista saattaa äkkiä tulla naarmuja, kun taskuissa niittejä eli suosittelen laittamaan pehmusteet :) ja tuovat kivaa särmää vaaleaan tilaan :) Tuo pöytä on kyllä kätsy, hyvä keksintö ja teille varmaan sopii hyvinki se isompi koko.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Päivi! Ja hyvä vinkkki, pitää katsoa pitääkö tuolit suojata jollakin. Ja ihana kuulla, että olette jo vuosikymmenen olleet tyytyväisiä omiinne!

 • Leena

  Sattumoisin lapset kinastelivat siitä mikä sopi paremmin teille, hauskoja nämä bloggaajien selitykset. Mut pöytä on kaunis ja uudet penkit sopivat hyvin sen kanssa. Mielestäni nyt vain lamppu riitelee kokonaisuudessa aika pahasti.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Haha, no pikkuveli haluaa siis istua tietenkin samanlaisessa penkissä kuin isosisko, jolla oli jo tämä Ikean tuoli valmiina. Kahdeksanvuotiasta ei olisi saanut enää Stokkeen palaamaan, joten ei tämä mikään selitys ollut, vaan ote elävästä elämästä :D Valaisimen suhteenkin on suunnitelmia :)

 • suvi m / Valkoinen Harmaja

  Näyttää tosi hyvältä! Tuo pöydän idea on niin hauska! :) Ja seiskat sopivat teille nätisti – oikein hyvä ostos!

 • Sirpa

  Kiva ja kevyt kokonaisuus nyt tuo ruokailutilan kalustus :)
  Hm, tuo Secton Octo-valaisin… se ei ehkä nyt ole ihan paras kokonaisuutta ajatellen, mutta et kai Kerttu ajattele jotain valkoista valaisinta? Tuleeko liian kliininen ja kova kokonaisuus? Itse miettisin jotain vähän erilaista ja poikkeavaa, yhden valaisimen sijaan ehkä kolmea, vaikkapa Innoluxin Pasila riippuvalaisimet. No niitäkin on vaan se valkoinen ja musta, mutta ideana jotain tällaista :) …

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Sirpa! Kiitos! Minulla on pari ajatusta valaisimista, luulen että tulen näyttämään vaihtoehtoja piakkoin teille lukijoillekin :)

 • Sini

  Hei, esitän postaustoiveen: Näyttäisitkö videon muodossa miten tuo pyörivä tarjotinosa toimii? Livekuva on aina liveä. ;) Samalla näkisi laajemmasta kulmasta miltä pöytä ja tuolit näyttävät. Ja siis tuo pöytä on aivan ihana ja seiskat myös. ❤ Sillä kyselenkin videon perään, kun mietin ihan tosissani tuon pöydän ostamista. Seiskatkin olis täydelliset, mutta liian tyyriit tähän hetkeen. Ehkä vielä joskus vaikka yksi kerrallaan…

 • Hyvältä näyttää! Kiinnitin myös huomiota tuohon pöytään Habitaressa, tosi kiva idea!

  Seiskatuolit on meillä haaveena, ja tarkoitus on häälahjarahoilla ostaa ainakin kaksi. Ihanan ajattomia, tyylikkäitä, ja mukavat istua!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Noora! Nämä olivat minullakin haaveena pitkään ja nyt sain vähän käytettynä ostettua nämä, niin piti tarttua tarjoukseen. Ovat kyllä huikean kauniit tuolit!

 • Anna-Mari

  Kaunis kokonaisuus, joskin vähän valju väritykseltään. Mutta pieni asetelma ja kukkaset tuo äkkiä väriä, joten sanotaanko näin, että pohja kattauksille on hyvä! :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Anna-Mari! Halusinkin kuvata ympäristön niin, että pöytä on pääosassa. Ihana pohja tosiaan kattauksille ja näteille asetelmille :)

 • Merja

  Hei, pöytä saa ajatukset Singaporeen. Siellä tällaiset tarjotinpöydät ovat yleisiä. Tarjottavat ovat ringissä keskellä ja siitä noukitaan lautaselle, mitä halutaan. Ihan hyvä idea. Vaihda vaan isompi pöytä, kun kerta tilaa on.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kuulinkin, että esim Kiinassa on / ollut pöytiä pyörivällä keksiosalla. Hauskaa, että nyt saatiin myös tällainen skandiversio ❤️

 • Merja

  Flos kynttiläkruunu mustana voisi tuoda valkeuteen kaivattua särmää. Vikana ei ole kuin kallis hinta ja ehkä jo kulunut trendikkyys.

 • zubi/suvi

  Kaunis kokonaisuus! Tuo pöytä on tosi upea.

 • Lelle

  Mahtuuko tuon pöydän alle minkään tuolin jalat vai ovatko tuolit aina “irti” pöydästä? Minua jostain syystä häiritsee, jos tuolin selkänojaa ei saa pöydän reunaan kiinni.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei! Tuolit mahtuvat ihan kokonaan pöydän alle. Kuvissa jätin ne kauemmaksi, jotta pöydän muoto näkyy paremmin.

 • Sophia

  Onko tuo Ikean urban tukeva? Sopiiko Stokken Trip Trapissa keikkuvalle ja joskus seisovallekin (ja paljon kiusallaan sotkevalle) taaperolle, joka joutunee kohta luovuttamaan tuolinsa pikkuveljelleen? Vain hankinko toisen Trip Trapin… hmm.

  Upea pöytä! Ja käytännöllinen.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Moikka! Ei meillä ole koskaan tuolia saatu keikkumaan, mutta onhan se sillä tavalla haastavampi tuoli, että siinä ei ole käsinojia. Eli aika hyvä tasapaino saa jo olla, että siitä kiemurrellessaan luistahda alas. Siinä mielessä Stokke on kyllä paljon turvallisempi.

 • Elina

  Ruokailuryhmä näyttää kauniilta ja keveältä, sopii mielestäni hyvin olohuoneen sisustuksen kanssa yhteen. Minusta tosin tuntuu, että juurihan ostit edelliset ruokailutilan tuolit! Puun sävyjä ei taida enää sisustuksessa olla muualla kuin Secton valaisimessa, mutta minua valaisin ei häirinnyt kuvissa.

 • Anniina

  Aivan ihana pöytä! Sopii todella hyvin teille :) meillä tarkoituksena ostaa myös kyseinen pöytä, ehkä 150cm koossa. Mietin vain tuota pyörivää osaa, millainen mekanismi siinä on?-meillä kun pieniä vilpereitä talossa, että voivatko he saada tarjotin osan rikki.. onko alakautta auki, vaiko tarjotin osa kiinnitetty alemman pöytälevyn päälle? Missähän pöytää voisi nähdä livenä ennen ostamista..tai onnistuuko laittaa yv:nä kuvaa pöydän alapuolesta? :) mutta kiitos tästä pöytä inspiksestä, nyt menee pöytä täälläkin vaihtoon <3 ja loistavaa työtä suunnittelijalta,Terkut!:)

  • Kohanna

   Hei. Tarjotin osaa ei käytännössä saa rikki. Sen saa irti mutta se pitää nostaa. Vaikka sen irrottaa niin ei mene rikki. http://Www.formarin.fi sivuilla on video tai Facebookista voi käydä katsomassa. Laita rohkeasti netin kautta viestiä niin voin neuvoa enemmän ja laittaa vaikka kuvaa.
   Kiitos mielenkiinnosta!

 • Jenni

  Tosi kiva pöytä!
  Mua kiinnostaisi myös mikä keittiön teillä on? Entä seinien maalisävy? Tykkään kovasti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>