• Eevi

  ihana tuo uusi pöytä, siinä on kyllä hyvä idea! Loppu teksti herätti ajatuksia, tai paremminkin ehkä rauhoitti mieltä, sillä tänä vuonna jostain syystä isänpäivä herätti tosi paljon juurikin niitä tunteita ja mieli on myllertänyt. Kiitos hyvästä tekstistä jälleen, kerttu.

  • Eevi

   En tiedä miksi jotkut sanat näkyy isolla, vaikka osuvat painotukset ovatkin :D

 • Mirella

  Silloin kun itse olin valmis ottamaan sen askeleen, niin oli jo liian myöhäistä.
  En unohda koskaan sitä päivää kun poliisi
  tuli vahvistamaan tiedon isäni kuolemasta.

 • Hanna H

  Oletpa nopea liikkeissäsi. :) Ihana pöytä!

 • annika

  isänpäivä on tärkeä <3
  Enkä huuda tätä vaikka teksti jostain syystä tulee tikkukirjaimina..
  Kaunis pöytä ja pöydän nimi.

 • Chandelierhome

  Ihana pöytä ja ihanan iso! Oon itsekkin alkanut haaveilemaan pyöreästä pöydästä tämän modernimman sisustuskärpäsen purressa muhun tähän syksynä . Ainut vain että haluaisin pöydän trumpettijalalla ja kokoa saisi olla paljon koska en kestä jos ahdasta istua. Sun pöytä näyttää tosi hyvän kokoiselle!

 • Jk

  Ihana pöytä. Itselläkin olisi haaveissa pyöreä pöytä, mutta tarpeeksi isoja pöytiä on tosi vähän. Kuinka monta henkeä teidän pöydän ympärille mahtuu?

 • Anna

  Koskettava kirjoitus. Joskus pitäisi kyllä antaa hiukan enemmän aikaa vanhemmille, että vanhuksille. Nähdä useammin.
  Täällä myös pyöreän pöydän omistaja. Tykkään pyöreästä muodosta, kun kaikki on lähellä, ja kukaan ei jää keskustelusta ulkopuoliseksi istumalla toisessa päässä. :) Taannoin kuulin yhdeltä tuttavalta, että hänen lapsuudessa on ollut saman tyyppinen pyöreä pöytä, mikä teilläkin on testissä. Oli kuulema lapsena hauska pyöritellä keskiosaa ja herkut oli helppo poimia omalta kohdalta. :) Varmasti ollut lapsen mieleen.
  Mietin näin pöytäliina friikkinä, että miten liina toimii kyseissä pöydässä, kun keskiosa on hiukan ylempänä, tai ainakin näin näyttäisi kuvien perusteella olevan? :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee