• Sanna Inspired by love

  <3

 • Elma

  Täyttä asiaa!!

  – Elma –

 • Hanna H

  Välillä elämä on kyllä aikamoista hulinaa :D Enkä kyllä usko, että jollain ihmisellä olisi kaikki hallussa ja täysin tip top. Joku osa-alue elämästä ehkä, joka itsellä on juuri sillä hetkellä päin honkia. Mutta jokin toinen asia tällä muka supertyypillä saattaa sitten olla ihan retuperällä. ;)

 • Anu

  Voi että mä inhoan tuota multitaskaus-sanaakin, mä olen sitä mieltä, että voit keskittyä kunnolla vain ja ainoastaan yhteen asiaan kerralla. Multitaskaaminen mun mielestä tarkoittaa sitä, että hosutaan montaa asiaa, joista yksikään ei tule maaliin kunnolla, moni kyllä vähän onnahdellen… Eli ajattelen samoin kuin sinä, asia kerrallaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee