• Marta Valtovirta

  Ihana Kerttu! Pystyin samaistumaan tähän tekstiin niin hyvin <3 Aikakäsitys "yksi Ryhmä Hau" on tuttu myös täällä ja siinä ajassa tosiaan saa jo ihmeitä aikaan, kun vain päättää :) Aurikoista sunnuntaita!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Marta! Siellä on myös aikamoinen paletti käsissä ja vitsi, miten hienosti hommaa vedät <3 Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

 • Ansku / Say It Anyway

  Onneksi julkaisit myös tuon viimeisen kuvan, sillä täydellisyys on tylsää ja tuo pallo tuo ihan uuden elämän makuisen tunnelman kuvaan :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Itse asiassa ehdin jo julkaista, kunnes lisäsin vielä tämän kuvan. Jos pyrkisin aina täydellisyyteen, jäisi kyllä moni asia ihan tekemättä :)

 • Marika

  Jos joskus tuntuu että seurustelee kusipäiden kanssa, suosittelen kirjaa Idiootit ympärilläni :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Onneksi ei tunnu, vaan oikein kiitolliselta kun saa tehdä niin hyvien tyyppien kanssa asioita. Mutta kirjan nimi kyllä herätti mielenkiinnon! :)

   • Sohvi

    Sitä kirjaa minullekin on suositeltu, kun vaan ehtisi lukea :D on kuulemma hyvä.

    • Marika

     On hyvä. Siinä selitetään miksi jotkut painottavat ”hyviä tyyppejä” ja jotkut ”asioita”.

     En tiedä kuinka tämän hyvin ilmaisisi, mutta kirjassa siis selitetään neljä erilaista käyttäytymismallia tai toimintatapaa. Hyvin selkeästi myös tuodaan ilmi miten muut, kenties toisenlaisen mallin edustajat kunkin toiminnan näkevät. :)

     (heitti äsken jonkun bugin..toivottavasti tämä ei tule viittä kertaa)

 • Netta - Syyskuun kuudes

  Aivan ihana postaus, jonka allekirjoitan alusta loppuun. Jotenkin sait kiteytettyä myös monet ajatukset, joita itsekin olen pyöritellyt mielessäni. Tämä on just se asenne, jolla näistä kiireisistä vuosista nauttii ja saa eniten irti.

 • Anne

  Ihana postaus, vaikka itselläni ei ole samanlainen elämäntilanne – kiirettä toki tähän asti on riittänyt silti.

  Sen pallon voi muuten kätsysti siivota myös kuvankäsittelyllä – nimimerkki ”koiran luiden piilottaja” , mutta minusta on kyllä juuri ihanaa että pallo on sohvan alla.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Anne! Luulen, että touhukkailla ja tekevillä ihmisillä riittää kiirettä elämäntilanteesta riippumatta. Kävi jo mielessä pallon piilottaminen kuvankäsittelyllä, mutta harvoin muokkaan tavaroita pois tms, enemmänkin sävyjä, valoa ja horisonttia. Tätä tämä on, luulet saaneesi seesteiset sisustuskuvat ja lähes jokaisessa näkyy pallo sohvanalla :D

 • Maija/Pihkala

  Todella hyvä postaus ja hyviä pointteja! Päivätöiden ja yrittäjyyden yhdistäminen on tosiaan välillä aikamoista tasapainoilua, ja sinulla vielä on pienet lapsetkin – huhheijaa. 😀 Mutta kiteytit homman niin hyvin: kun työ on itselle mieluista ja merkityksellistä, sitä jaksaa ja ennen kaikkea haluaa tehdä. Intohimohommiahan nämä – tätä voi olla ulkopuolisten joskus vaikea ymmärtää. Ja juuri tuollaisissa somisteluhetkissä, kiireettömässä kuvailussa ja kauneuden löytämisessä on se jaksamisen salaisuus. Ihanaa viikkoa sinne! 😊

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Maija <3 Intohimohommia todellakin ja kun utelias on, sanoo usemmin kyllä kuin ei. Ja siitähän se kiire sitten tulee. Joutenolo on muuten aika vaikeaa, sitäkin pitää sitten joskus varmasti ihan opetella :D

   Kaunista ja mukavaa viikkoa sinnekin!

 • Jonna

  Huomenta! Hei tämä oli paras postaus pitkään aikaan! Ymmärrän, että on oltava yhteystyökumppaneita ja postata erilaisista tapahtumista mutta ihan parasta on nämä elämänmakuiset ja aidot postaukset. Kiva lukea miten muut ratkoo arjen haasteita ja vinkit aikavarkaista oli tosi hyvät! Tahtoo lisää!!! Jee!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Ihana kuulla, kiitos Jonna! Pitää ottaa useammin arkisempaa otetta, sillä sitähän se elo suurimmaksi osaksi on. Elämänmakua yritän pitää aina mukana :)

 • Eve

  Haluaisin vaan sanoa, että sun blogia on todella kiva seurata. Tää päivitys oikeastaan on se syy siihen – susta saa blogin perusteella ihanan aidon ja sydämellisen kuvan. Ja just se, että ei tarvi olla täydellistä, koska se vasta stressiä synnyttääkin ja silloin jää monet pienet kivat asiat arjessa huomaamatta. Noin monen asian yhteensovittaminen vaatii varmasti organisointia, mutta toisaalta mahdollistaa monen erilaisen unelman toteuttamisen. Hyvää syksyä sinulle 😊

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Lämmin kiitos Eve kauniista ja kannustavista sanoistasi! Suurpiirteisyys ei ole kaikissa asioissa hyvä, mutta joidenkin asioiden kohdalla se tekee elämästä helpompaa :) Ihanaa syksyä sinnekin ja kiitos, että viihdyt täällä!

 • Nina

  Ihana postaus!! Mä niin tykkään siitä miten kirjoitat asioista.
  Meillä 4 lasta ja työt, harrastukset ja ystävät ja niiden yhteensovittaminen vaatii vähän säätämistä. Ihanasti kirjoitit just siitä arjesta ja sen ihanuudesta! :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi kiitos Nina, ihana kuulla tällaista palautetta <3 Voimia ja iloa sinnekin arkeen, neljän lapsen kanssa on jo aika paljon liikkuvia osia :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee