Designtarinoita: Alexa Aavarinne

Designtarinoiden toisessa jaksossa Alexa Dagmar-blogin Alexa Aavarinne kertoo työstään kauniin elämän ammattilaisena. Tuo titteli on muuten ihan minun keksimäni, mutta mielestäni kuvastaa hyvin taitavan muoti- ja sisususbloggaajan ja sosiaalisen median ammattilaisen osaamista.

Kysyin häneltä esimerkiksi, onko hänen elämänsä oikeasti yhtä kaunista kun se näyttää, mistä koostuvat some-yrittäjän työpäivät ja mitä hän on oppinut elämästä, kun on saanut kasvaa koko lapsuuden äidin sisustuskaupassa.

Kuuntele jakso tästä: Alexa Aavarinne – kauniin elämän ammattilainen

Jaksot löytyvät myös iTunesista (violetti podcast-painike iPhoneissa), Acast-sovelluksesta ja blogin sivupalkista klikkaamalla.  Ensimmäinen jakso sai huiman hienon vastaanoton, lämmin kiitos siitä! Tänään ilmestyi myös extra-jakso Habitaresta, joka kyllä valitettavasti kärsii hieman ääniongelmista. Se löytyy täältä ja palaan asiaan vielä oman postauksen muodossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*