• Viivi

  Ihana tarina. Tuntuu hyvältä kuulla, että Suomessa niin katoavalla tekstiilialalla voi onnistuakin. Todella positiivista kuulla, ettei ole mahdotonta näinkin saada elantonsa. Hyvää jatkoa Liisalle.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Viivi! Ehkä taika on siinä, että vaikka ala on perinteinen, asioita ei tehdä perinteisesti. Toki vaatteet valmistetaan kankaasta ja langasta niin kuin kaikkialla muuallakin, mutta markkinointi yms hoidetaan moderneilla keinoilla. Ja intohimo, se synnyttää uutta!

 • Minttu

  Tutustuin Ommelliseen viime keväänä. Viime viikolla kolahti postilaatikkoon rentoilutoppi. Aivan ihania vaatteita ja laatu ainakin keväällä ostetussa tuotteessa todella hyvä!

 • Minnea/Minnean muruja

  Hyvä Liisa! Ihana kirjoitus!
  Täytyypä käydä tutustumassa myymälään!

 • Raili

  Olen oman ompeluharrastukseni kautta tullut seuranneeksi Ommellisten sekä Liisan tarinaa ja kyllä tällaisen tarinan edessä väkisinkin herkistyy. Usko, että ihmisenä Liisa on mahtava tyyppi ja Ommellisten verkkokaupassa käyn jatkossakin, harmi vaan kun Jyväskylään päin ei ole asiaa.

 • Ihana takki, minulle kanssa tuollainen!!

 • Beada / me.superwoman

  Juuri tätä minä taivastelin kun tutustuin ja selailin kokemuksia Balmuirin kaulaliinoista.. moni bloggaaja kirjoitti kuinka on onnellinen käyttäessään KOTIMAISTA tuotetta ja näin tukiessaan kotimaista tuotemerkkiä. Jaiks, mennyt hieman puurot ja vellit sekaisin. Eläköön oikeasti kotimainen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee