• Iina / MouMou

  Meillä noita puheluita tekee mies. Soittaa monta kertaa ja siinä vaiheessa, kun vastaan peläten, että talo palaa, asia on: ”Onks meillä kuulakärkikynää?” :D :D :D

 • Jonna

  Kiitos viihdyttävästä tekstistä!

 • Sirpa

  Kerrassaan ihana teksti Kerttu :) Varmaan pitää paikkansa, että vielä tulee se päivä, kun ikävöit sitä pinoa, joka kertoo siitä, että talossa on elämää… Itselläni on ollut samoja ajatuksia lasten kasvaessa, mutta kun 20:set nuoret aikuiset tulevat bileyön jälkeen aamun sarastaessa (väsyneenä ;D) kotiin ja kynnykselle jäävät suurinpiirtein kaikki päällystakista sukkiin, niin tämän nähdessäni ensimmäinen ajatus on, että aika aikaansa kutakin… tähän voisi tulla jo muutos :))

 • Nina

  Hieno teksti! Meillä kaksi lasta jo omillaan, vielä yksi melkein aikuinen asuu täällä. Kun lapset olivat pieniä, niin kuin pieni hurrikaani olisi käynyt meillä, mutta ah nyt; tavarat ovat paikoillaan, siistiä muutenkin jne. Pojista vanhin asui talvella koulun harjoittelunsa takia meillä ja kaikki se tavaramäärä! Kolme kassia pitkin poikin lattioita, suosiolla siirsin siivousta sinne, kun herra lähti taas kimpsuineen kampsuineen omaan kotiinsa. Mikä feng shui laskeutui taas 😁 aika aikaansa kutakin! Tulet vielä huomaamaan– ja ehkä pienellä tavalla ikävöimäänkin sitä härdelliä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee