• Sanna Inspired by love

  Aivan ihanalta näyttää! :) Tosi kaunis mökki tulee teille! <3 Meillä on muurahaistuolit juurikin mökillä, en ymmärrä, miksi siellä pitäisi olla mitään vähempiarvoista kun omannäköisiä kalusteita! Mökki muuten onkin sitten perushirsimökki, mutta katsotaan mitä saadaan sen suhteen aikaiseksi tässä vielä! :D

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Sanna! Kaikki sisustan materiaat yms ovat vielä päättämättä eli look ei välttämättä ole meilläkään tämä. Mutta puupintaa saa olla esillä, kun kotona ei sitä ole :) Ja just niin, ihanimmat kalusteet mökille! <3 Tsemppiä teidänkin projektiin, sun käsissä siitä tulee varmasti ihana!

 • suvi m / Valkoinen Harmaja

  Näyttää niin upealta! Nautihan tästä mahtavasta projektista. <3

 • Elina / Talo Markki

  Näyttää aivan ihastuttavalta! Suuret ikkunat tuovat todella luonnon sisään ja luo mielikuvaa että tila jatkuisi. Toimiva pohja, ja tosi makee ulkoterassi! Jään innolla seuraamaan teidän mökkiprojektia, siitä tulee tosi hieno :)

 • Kolmen äiti

  Kiva nähdä kuvia! Tuleeko teille sisälle wc:tä?

 • K

  Heippa! Mitä materiaalia havainnekuvissa on käytetty lattiassa ja seinissä /katossa?

 • Merja

  Mökille tilasin Iittalasta laatikollisen astioita, koska haluan siellä kaiken olevan kaunista ja käytännöllistä. Mies veisi kaiken vanhan mökille, vaatteista alkaen. Liinavaatteetkin ovat mökillä parempia tai ainakin kokonaisuuteen paremmin suunniteltuja kuin kaupungissa. Kivaa kun voi suunnitella kaiken yhdellä kertaa, eikä ole mitään vanhoja rasitteita (romuja).

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Just näin, pidän kynsin ja hampain kiinni siitä, että mökistä ei tule vanhan tavaran rojukasaa. Kun tilaa on vähemmän, pitää myös tarkemmin miettiä, kuinka sitä käyttää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee