Kuuntele Designtarinoita-podcast: Balmuirin tarina

Nyt on se on julkaistu, ihan ensimmäinen jakso Designtarinoita-podcastia! Luvassa on joka torstai mielenkiintoisia vieraita sisustus- ja designalalta, joita kaikkia yhdistää hyvä sydän, rakkaus luovaan tekemiseen ja intohimoinen suhde työhön ja sisustamiseen.

Ensimmäisessa jaksossa vieraanani on ideoiden popkornikone, Balmuirin perustaja ja toimitusjohtaja Heidi Jaara. Hän kertoo, miten Balmuir sai alkunsa ja miten yritystä johdetaan intohimolla, luovuudella sekä piinkovalla bisnesstrategialla. Klikkaa jaksoon (25 min) tästä:

play: DESIGNTARINOITA – HEIDI JAARA, BALMUIRIN TARINA

Balmuir halusi olla mukana lanseerauksessa ja saan arpoa yhdelle onnekkaalle 200 euron lahjakortin Balmuirin verkkokauppaan!

Koska olen tietysti toivottoman utelias kuulemaan, mitä te tykkäätte, voi arvontaan osallistua kertomalla mielipiteensä podcastista. Lisäksi olisi hauskaa kuulla, missä / mitä tehdessä kuuntelit podcastin. Aikaa osallistua on 13.9. saakka. Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun sarakkeeseen (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*