Sisustusostoksilla naapurissa

Huomaatteko, mitä uutta löytyy olohuoneesta?

Kyllä, Jaakko Valon taulun alle on ilmestynyt hylly! Tai ei se siihen mitenkään yhtäkkiä ilmestynyt,  ihan itse menin naapuriin ja kannoin sen autoon. Olen jo todella pitkään miettinyt taulun alle hyllyä tai senkkiä, mielessä on ollut sekä Lundian Classic että Adean The Botanic Shelf. Nyt ei ole kuitenkaan ole ollut oikea aika isommille sisustushankinnoille.

Naapuri laittoi Ikean Vittsjö-hyllynsä asuinalueemme kirpparipalstalle, niin mietin, että miksipäs ei! Kokeillaan ja jos ei tunnu omalta, sen saa varmasti helposti jälleen kiertoon. Tykkään kyllä hyllyn minimalistien yksinkertaisesta ilmeestä ja siitä, että saan siihen esille lehtiä sekä kauneimpia sisustustavaroita.

Tämä viikko on ollut tosi ihana ja vauhdikas. Työt ja harrastukset ovat pyörähtäneet kunnolla käyntiin. Yksi lomapäivä meni Tampereella ja Robbie Williams oli karismaattinen, hauska ja viihdyttävä.

Parin tunnin kuluttua talo täyttyy tyttöenergiasta, sillä pian alkaa tyttären 8-vuotisjuhlat. Kakku tuli taas Minna bakesilta ja laitoin äsken Minnalle viestin: ”Nyt kuolen, ihanin näkemäni kakku!”. (Suuret tunteet, you know.) Täytyy alkaa kattamaan pöytää ja valmistella kekkereitä, niin ehdin ottaa muutamia kuvia teillekin.

Leppoisaa lauantaita!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*