• sanna / Inspired by love

  Blogihylly! Tuo on just hyvä, simppeli ja kaunis! :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Näitä on kyllä nyt aika monella :D Mutta toisaalta, just tuo keveys, yksinkertainen muotoilu ja edullinen hinta tekee tästä hitin :)

 • Merja

  Siis, hyllyhän on tarkoitettu juuri tuon taulun alle. Aivan mahtava, jatkaa taulun ruudutusta, vai miten sen nyt sanoisi.

 • Heli

  Ja teilläkin tuo! Hitsi ko en osaa päättää väriä, musta vai valkea, muuten olis lähtenyt jo viikolla mukaan Ikeasta. Onneksi Ikea ei oo kuin 10min ajomatkan päässä. Meillä kyseinen hylly tulisi työhuoneeseen, niin että näkyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Se olis ihan täydellinen paikka muutamalle viherkasville ja kynttilälle. Toisaalta olen harkinnut myös Menun Meet -penkkiä. Siihen voisi laittaa muutaman viherkasvin ja sisustuslehtiä ym. Mutta se palvelisi juhlissa penkkinä ja olisi muutama istumapaikka lisää.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   No teillä on Ikea lähellä! Meiltä kun on matkaa se 150 kilsaa, niin ei tule lähdettyä ihan servettipakettia hakemaan :D Kaunis vaihtoehto tuo penkkikin, varsinkin jos kaipaa lisää istumatilaa.

 • Sisustusilona

  Hylly istuu tuohon kuin nenä päähän! Ihanan ilmava ja kevyt ja konstailemattoman kaunis. Facebookin kirppisryhmät ovat kyllä ihan mahtavia. Tavara vaihtuu sujuvasti ja näppärästi, kun myyjät ja ostajat asuvat lähellä toisiaan. Itse olen kunnostautunut ryhmissä enimmäkseen myyjänä, mutta silloin tällöin olen jotakin ostellutkin.
  Mukavaa elokuun jatkoa!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Sisustusilona! Minäkin tykkään myydä ja ostaa oman alueen kirppisellä, on nopeat ja luotettavat noudot. Ihanaa elokuun jatkoa sinnekin!

 • Sandra

  Kaunis hylly ja hyvin sopii paikalleen.
  Käteviä ja koukuttavia nuo facen myyntiryhmät kyllä on.

  Itse ehkä nostaisin kuitenkin taulua hieman ylös päin niin ei jäisi “piiloon” kauniiden tavaroiden taakse.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Sandra! Näissä kuvissa ei hahmotakaan kokonaisuutta terassin ovellepäin. Eli taulu on nyt samassa linjassa ikkunan ja oven kanssa ja siten näyttää aika sopusuhtaiselta. Jos ovenkarmi ei määrittäisi paikkaa, niin sitten ehdottomasti nostaisin vähän ylemmäs :)

 • Aikku

  Nämä avohyllyt on kivoja ja trendikkäitä. Tuo Ikean päihittää myös muuta kalliimmat mallit, jos sattuu, että ei sitten tykkää enää avonaisesta hyllystä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>