• Minnea/Minnean muruja

  Kiitti vinkeistä! Mietinkin tuota Muumimuseoa, että saako kaksivuotias siitä mitään irti. Säästämmekin sen sitten muutaman vuoden päähän :) Särkänniemi on tälle kesälle testattu ja kaksivuotiaalle hyväksi havaittu :)
  Tampere olisi minunkin todennäköisin kotikaupunki, jos Jyväskylästä pois innostuisin muuttamaan :)

  Huippua keikkaa! Olisi mahtavaa nähdä Robbie livenä!

 • Kaarina

  Tulipa siinä monta hyvää kohdetta missä käydä Tampereella ja heti alkoi tehdä mieli hotelliin :-). En tiennyt, että Uhanalla on liike siellä, se kiinnostaa kaikkien muiden blogissa mainittujen paikkojen lisäksi. Kiva postaus!

 • -TT-

  Hep! Robbie ja Muumimuseo huomenna ohjelmassa.

 • Ansku

  Kiitos kivoista vinkeistä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee