• Viivi

  Hei, hei, ei vielä, ei vielä tähyillä syksyyn. Kyllä elokuu on selkeästi kesää. Tosin tämä on tuntunut kovin satunnaisesti kesältä, sillä kylmiä ilmoja on ollut luvattoman paljon. Mutta vielä puutarhat kukoistaa, kesäkukat ovat parhaimmillaan, marjat kypsyvät ja pimenevät illat ovat myös kesää. Vaikka koulut alkavat ei kesä ole loppu. Muutenkin lyhyttä kesäämme lyhentää tuo alituinen syksyn rummuttaminen jo elokuun alussa. Ja arvatkaas kenellä alkoi juuri kesäloma?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Olet kyllä ihan oikeassa! Jotenkin vain tuo illan pimeys pääsi minut yllättämään, ja ehkäpä se että oikeastaan joka päivä sataa tekee syksyfiilistä. Elokuu on ihana kuukausi, mutta vähän jo henkisesti on tuo seuraava vuodenaikakin mielessä :) Ihanaa KESÄlomaa ja nauti, toivotaan että saataisiin vielä joku hellejakso tähän loppukesään <3

 • Maitoviiksi

  Viime päivät on tosiaan ollut jo syksy ilmassa. Yritän jotenkin unohtaa sen, jotta jaksaisi taas pitkän syksyn ja talven. Onneksi kimppusi vielä näyttää keveän kesäiseltä.

 • Anu

  Ihanan hempeä kimppu!
  Mun kesä on mennyt jotenkin ihan huomaamatta ohi. Elokuussa on jo syksyn makua ja valitettavasti seuraava kesä on liian kaukana. Toivotaan elokuulle lämpimiä ja aurinkoisia säitä, että saataisi vähän jatkoaikaa tälle kesälle.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Toivotaan, kyllä niitä kesäisiä päiviä on vielä tultava! Ja sitten otetaan ilo irti rannoilla ja jätskikioskeilla, jotta jaksetaan syksy ja talvi :)

 • Maria

  Mukaan kilpailuun :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee