• Anni

  Hei! Lueskelin blogiasi ja silmiini osui ihana Parolan rottinkikeinu! Missä värissä teillä on se? :-)

  Hyvää loppukesää!

 • Maria

  Näitä mökkijuttuja olen odottanut kovasti! Olisi todella kiinnostavaa tietää budjetistanne, sillä itselläkin on muutaman vuoden sisällä toiveissa mökkiprojekti ja saman kokoluokan mökki kuin teidän. Tontti jo onkin.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Maria! Kiva, että mökkijutut kiinnostaa! Budjetti on tosi tiukka, mutta tarkentuu vielä tässä kun saamme piirrustukset ja hahmotamme oman työn osuuden. Katsotaan, jos tekisin kustannuksista oman postauksen jossain vaiheessa :)

 • Saila

  Hei, paljon kauniita kuvia ja silmiä miellytti =) Mitenköhän tuo tumma väri pysyy hyvänä? On kyllä kaunis kuin mikä ja luontoon sulautuva! Sitä vaan mietin miten nopeasti väri kulahtaa, saako olla koko ajan laittamassa uutta väriä haalistuneen päälle.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei ja kiitos kommentistasi <3 Toki tumma on auringolle alttiimpi ja varmasti vaatii jonkin verran huoltoa, mutta uskoisin että nykymaaleilla saa aika pitävän lopputuloksen. Pitää kysellä mustien puutalojen omistajilta kokemuksia, ennen kuin tarttuu maalisutiin.

 • Merja

  Hei, mökkiläinen, täällä toinen. Tilasin mökille Parolan Rottingin Paris- tuolit valkoisena vanhan pöydän (jonka piilotin Pentikin Apila vahakankaan alle) ympärille katetulle terassille, ovat tosi tukevat ja kauniit.

 • Maria

  Tuossa petauksessa oleva kukallinen tyyny on todella upea – kenen valmistajan se mahtaisi olla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee