Asuntomessut 2017: Muuramen Helmi

Mukavaa uutta viikkoa! Luvassa on lisää ihania ennakkomaistiaisia tällä viikolla käynnistyviltä Mikkelin Asuntomessuilta.

Nyt pääsette kurkistamaan kompaktin kokoiseen sinkkunaisen kotiin. Muuramen Helmi (kohde 19) on 108 neliöinen järvimaisemainen talo, jossa on hillityn tyylikäs designsisustus.

Sisustuksen suunnittelusta on vastannut Studiom3:n Minna Häkkinen. Hän on luonut rauhallisen kokonaisuuden, jossa silmä lepää ajattomissa designklassikossa. Olohuoneen katseenvangitsija on munakoison värinen Egg-tuoli raheineen.

Olohuone, ruokalutila ja keittiöt muodostavat kokonaisuuden. Vaalea keittiö on piristävä poikkeus, sillä tämän vuoden Asuntomessuilla nähdään ennätysmäärä mustia keittiöitä.

Keittiö on Puustellin ja liesituuletin Savon.

Tämän kodin erikoisuus on ehdottomasti ruokailutilan Sense Light Swing eli designvalaisin, jossa Maru kuvassa kiikkuu. Siis ei keinu, johon saa valot, vaan valaisin, jossa saa keinua!

Muuramen Helmen maisemat ovat upeat ja Saimaata voi ihastella ruokailutilan lisäksi myös lasitetulla terassilla.

Yrittäjänä työskentelevän naisen talossa on hulppea työhuone, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi pieneksi makuuhuoneeksi.

Yhdistetty kodinhoitohuone ja kylpyhuone näyttää avaralta ja kauniilta. Perheessä, jossa ei ole pikkulapsiaikaan kuuluvaa pyykkishowta ratkaisu toiminee hyvin. Pyykkihuolto siis tapahtuu ammeen takana olevan matalan seinän takana.

Talon makuuhuoneessa on kutsuva ja herkullisen värinen petaus, joka on tehty Balmuirin tuotteilla. Epäsymmetrisesti ripustetut taulut luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Muuramen Helmi on näkemisen arvoinen. Mukavaa nähdä, miten kohtuullisiin neliöihin on saatu sekä arjen toimivuutta että luksusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*