• Emmi

    Kyllä. Tehdään mieheni kanssa sinne taas päivän reissu. Kaikkia kohteita ei ehdi kiertämään päivässä, joten ennakkoon on tehtävä listaa ja pengottava mihin on hyvä aikansa siellä käyttää. Jään siis odottamaan postauksiasi aiheesta ?

  • Retromoderni

    Odotan jo lehdistöpäivää, kun tähän kyytiin en vaan millään ehtinyt mukaan.

  • Aikku

    Nuo tummat talot ovat nyt niin in.Olen omaan pihaan tummaa modernia pihasaunaa haaveillut,tietäisi vain onko se vain ohimenevä ilmiö tuo tumma väri.Olen ajatellut käyväni asuntomessuilla.

  • Olen ehdottomasti menossa! Viime kesänä messut jäi välistä, kun en viimeisilläni raskaana olisi kyennyt matkustamaan niin kauas kotoa, saati taapertamaan kohteesta toiseen… Tämän vuoden asuntomessuja odotan erityisen suurella innolla, koska ne ovat niin lähellä, ja minulla asuu sukulaisia Mikkelissä, mm. toiset isovanhempani. Onpa yksi sukulaisistani jopa erään messutalon tuleva asukas! Tänä kesänä siis vauva kantoreppuun, mies mukaan (ensimmäistä kertaa!) ja menoksi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee