Ensifiilikset Mikkelin Asuntomessuilta 2017

Terveisiä Mikkelistä!

Asuntomessut käynnistyvät ensi viikolla ja ovet ovat yleisölle avoinna 14.7. alkaen. Tänä vuonna uusia koteja, komeaa arkkitehtuuria, inspiroivia sisustuksia ja kauniita järvimaisemia pääsee ihastelemaan Mikkelissä. Alue sijaitsee kolmen kilometrin päässä keskustasta Saimaan rannalla.

Messualueella on esillä 31 kohdetta, joista suurin osa on pientaloja. Mukana on myös yksi paritaloasunto ja kaksi rivitaloasuntoa. Alueen kaavoitukseen ovat vaikuttaneet viitasammakot ja liito-oravat, joiden vuoksi  rantakasvillisuutta ja puustoa on säilytetty mahdollisimman paljon ja rantasaunat loistavat poissaolollaan.

Viikkoa ennen H-hetkeä eli messujen alkua alue on vielä osin kesken ja luulenpa, että osassa kohteista saa urakoida ihan kalkkiviivoille saakka. Eilisessä bloggaajien tutustumispäivässä pääsimme kuitenkin ihastelemaan 13 valmista kohdetta.

Muuramen Helmi-talo on sinkkunaisen koti, josta löytyy keinu.  Maru testasi ja tykkäsi. 

Yleisfiilikset tämän vuoden Asuntomessuilta ovat positiiviset ja innostuneet. Ehkäpä tärkein tekijä on alueen väljä kaavoitus, Saimaan läheisyys ja muutenkin visuaalisesti kaunis luonto kallioineen, kunttineen ja mäntymetsineen.

Yleensä tutustun kohteisiin ennakkoon, mutta tänä vuonna messulehdet ovat vielä ilmestymättä ja siksi lähdimme paikalle avoimin mielin ja katsein. Piian, Marun ja Tuijan kanssa pääsimme ihastumaan ja ihmettelemään kohteita ilman ennakkoasetelmia ja se oli tosi kivaa vaihtelua.

Varsinkin rannan puolelta löytyy hurmaavia kohteita.  Yksi kauneimmista kylpyhuoneista löytyy kohteesta 24, MinunLOFT, MinunVALO.

Samassa kohteessa on myös upea makuuhuone walk in closeteineen.

Yksi ennakkoon hehkutetuista kohteista on numero 6,  Kannustalo Harmaja Saimaa, jonka sisustuksesta on vastannut Susanna Vento. Se ei  petä odotuksia, vaan hurmaa luonnonläheisellä tyylillä ja värien taidokkaalla käytössä.

Tässä vaiheessa toivotan tsemppiä ja voimia kaikille messurakentajille! Oli ilo tavata myös muutamia tulevia asukkaita. Onhan tuo ihan valtavan jännittävä vaihe, kun iso suunnittelu- ja rakennusurakka alkaa olla takana ja se oma rakas koti pian tuhansien silmien edessä.

Tulen esittelemään lempikohteitani ja palaan vielä Asuntomessuille lähiaikoina, sillä niin monta mielenkiintoista kohdetta jäi näkemättä. Kiitos Mikkelin kaupungille, Asuntomessut Oy:lle ja kaikille mukana olleille bloggaajille kivasta reissusta!

Oletko suuntaamassa tänä kesänä Asuntomessuille? 

***

Lue lisää Asuntomessupostauksiani:

Ensifiilikset Asuntomessuilta
Mikkelin Asuntomessut: MinunVALO
Mikkelin Asuntomessut: Kannustalo Harmaja Saimaa
Mikkelin Asuntomessut: Muuramen Helmi
Kotikontin helppo ja ihana pihapiiri 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*