• Iina / MouMou

  Hyvä te! Olette tärkeällä asialla, ensikoti myös. <3

 • Minnea

  Koskettava kirjoitus, ja niin tärkeä asia <3 Ihanaa!

 • Sanna

  Hieno Juttu! Olen itse asunut tuolla ensi kodilla elämäni ensimmäiset kuukaudet, tie vei sitten adoption kautta uuteen perheeseen. Aikuisiällä olen tehnyt paljon yhteistyötä ETU:n kanssa. Ihanaa Kerttu, että olet järjestänyt luksus-kahvihetken ja tarpeellisia lahjoja asiakkaille. Ja ehkä jotain vähän tarpeetontakin, sillä semmoisella asialla mikä on toiselle ihan arkipäivää, voi olla valtava elämysarvo jollekin toiselle. Ihanaa ?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Sanna ihanasta kommentistasi! Ja hienoa kuulla, että olet saanut hyvää hoitoa Ensi-ja turvakodissa aikanaan. Lahjakasseissa oli monenlaista, myös sellaista pientä arjen extraa, joka toivottavasti tuo hyvän mielen saajalleen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee