• Riikka

  Hyvältä näyttää! Mieleen juolahti ajatus, voisiko majaan lisätä jotakin sellaista mikä mahdollistaisi/lisäisi lasten liikunnallista aktiivisuutta? ?

  • Pekka Muotocomilta

   Riikalla hyvä ajatus! Pitääpä miettiä kuinka tuota voisi parantaa koottavuuden ja säilytettävyyden kärsimättä.

   • Kerttu / Modernisti Kodikas

    Kiitos ajatuksestasi Riikka! Nythan maja on aika pieni, mutta jos tekisi sen eteen temppuradan ja sitten voi mennä Omajaan levähtämään :D

 • anna

  Kovasti tulee mieleeni Minna Jonesin pari vuotta sitten Kannustalolle suunnittelema vanerinen lasten leikkimaja Maja. https://kauppa.kannustalo.fi/tuote/leikkimokit-ja-majat/maja/

  • Susanna

   Sama tuli itselleni mieleen välittömästi.

   • Kerttu / Modernisti Kodikas

    Hei! Koottava maja tosiaan tuokin Kannustalon leikkimökki! Kangaskatto ja seinät tekevät tästä vielä kevytrakenteisemman, näkyy varmasti myös hinnassakin.

 • Heli

  Meinasin jo kuvan nähtyä kysyä mistä näitä saa! Seuraan mielenkiinnolla milloin tuote tulee markkinoille. Olen jo piilottanut pojan syntymäpäivälahjaksi saadun Ryhmä Hau -teltan kaapinperälle, koska aina sen villi väritys pistää silmään lastenhuoneessa. Sieltä se on aina kaivettava pojan kysyessä telttaansa. :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Ei vielä saa mistään, katsotaan miten prosessi etenee :) Ja tosiaan jaan tunteesi myös noista värikkäistä teltoista ja leluista, varsinkin isot ja näyttävät esineet on kiva olla vähän neutraalimpia, sillä ainakin meillä leikit leviää talon joka huoneeseen :D

 • Maitoviiksi

  Näyttää tosi hyvältä. Itse mietin myöskin, voisiko tuossa ikkunapäädyssä olla pikkulapsen mentävä “hiirenkolo”, josta lapsi voisi ryömiä pois. Mutten tiedä, kärsiikö talon tukevuus siitä. Yleensä haasteena on tuo, että lapset pyrkivät teltoista ja majoista ulos kaikista mahdollisista aukoista ja tuollainen turvallinen sekä hauska kulkuaukko olisi varmasti mieleinen. Innovaationa kyllä ihan huippujuttu. Mieluusti korvaisin varastossa olevat leikkitelttamme (4 kpl!) tällä majalla.

 • Sari Laine

  Hei, sinulla on kiva blogi! Nyt on kuitenkin sanottava, että tästä leikkimökistä en oikein innostu. Olen etsinyt jo jonkin aikaa sopivaa leikkimökkiä lapsille. Tässä leikkimökissä ei ole oikein mitään uutta. Näitä samantyyppisiä leikkimökkejä on nähty aikaisemminkin erilaisina vaneriversioina ja myös pahvista tehtyjä, kangasversioita löytyy varsinkin paljon erilaisia. Merkeistä tulee äkkiseltään mieleen Kannustalon Maja, magisin villa Julia, casa cabana yms. Tämä leikkimökki muistuttaa paljon Lekolarin leikkimökkiä, jonka hankkimista olen miettiä. Se Lekolarin leikkimökki on kuitenkin siinä mielessä toimivampi, että se on aidosti muunneltavissa.

  • MaritaH

   Kiitos Sari tuosta leikkimökkilistasta! Lekolar on liian raskas ja hinta suolainen minulle samoin kuin Kannustalossakin. Magisin pahvistakaan en maksaisi pyydettyä, mutta casa cabanassa hinta-laatu -suhde toimii, pahvi ei paljon maksa. Omajassa kiehtoo keveys ja kestävyys samassa paketissa – mielenkiinnolla jään seuraamaan, mihin hinta asettuu.

   • Kerttu / Modernisti kodikas

    Kiitos Sari! Näitä samanhenkisiä tosiaan on markkinoilla joitakin, meilläkin on ollut joskus pahvinen maja lapsilla ja se vasta olikin hankala säilytettävä. Lekolar on minulle ihan uusi tuttavuus, pitääpä tutustua tarkemmin.

    Itse ihastuin tässä juuri kankaan tuomaan lookiin ja siihen, että tekstiiliä vaihtamalla mökki sopii monenlaiseen sisustukseen. Esim se hiekanvärinen pellavakangas näyttäisi tosi ihanalta!

 • kesämieli

  Hieno on, miellyttää kyllä omaa silmää ja uskon, että meidän yksi ja kolme vuotiaat pojatkin tykkäisivät omajasta. :) Ehkä tuleva eskarilainenkin vielä leikkisi esim. kotista omajassa. Kiva nimikin muuten. :) Onko siinä yhdistetty oma maja, olinko välkky.. :D

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Luulen, että juuria alle kouluikäiset ovat innostuneimpia tästä, vaikka varmasti myös meidän 7 v saisi sinne jonkun koti/kauppaleikin aikaiseksi. Luulen, että olet oikeilla jäljillä nimen kanssa :D

 • Tuula Kekkonen

  Myöhempää käyttöä ajatellen olisi hyvä jos tähän saisi läpinäkyvän katteen. Lasten kasvettua siitä saisi tyylikkään kasvihuoneen terassille!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Ihana idea! Tosin vaneri ei varmasti sellaisenaan kestä kasvihuonekäyttöä, mutta eihän sitä tiedä jos tästä vaikka syntyisi joku jatkokehittelyidea :)

 • Anna

  On kaunis! Ja tässä taloudessa kun ei lapsia ole, niin voisin hommata tuollaisen koiralleni suojaisaksi paikaksi isolle terassille :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee