• Jessica

  Hoito-ohjeet hortensialle minä kaipaisin. Aina kun ostan leikkokukkana niin se nuutuu todella nopeasti enkä tiedä mitä teen väärin.

 • Minnea

  Rakastan pioneita(vai pioneja?)! Ne ovat niin upeita kukkia! Tosi kaunis ja yksinkertainen tuo sinun tämänkertainen kimppu! Hääkimpussanikin oli muutama :) Toinen, joka on näin keväisin suosikkini, on jaloleinikki!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Jaloleinikki toimii myös, niiden aika onkin onneksi jo ennen pioneita :) Pionit hääkimpussa, täydellistä! <3

 • Essi

  Moikka! Mä sain omasta kukkakaupasta sellaisen ohjeen, että pionin pinnalla on sokeria, jonka takia se ei aukea kunnolla. Eli kun laittaa pionin maljakkoon, pitäisi nuppu pestä hellästi lämpimällä vedellä. Mä tein niin ja päivässä nuput aukesi aivan mielettömän upeiksi! Lajike oli red charm. Ostin ne maanantaina tai tiistaina ja ainankin vielä näyttää tosi hyviltä :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Mielenkiintoista, tästä en ollut kuullutkaan. Siis ainakin hätäapuna hyvä, jos kukka ei meinaa auetakaan :)

 • Maikki

  Pionit ovat kauniita, mutta kaunis on myös tuo torkkupeitto sohvalla. Mistä sellaisen voisi hankkia?

 • Have an Ice Day

  Minä olen kuullut, että kun nuppuihin suihkuttaa vettä niin aukeavat (eli sama ohje kuin pesu, mutta hellempi versio). Meillä pihassa kasvaa kolme isoa Pioni pensasta ja saksin niitä surutta maljakkoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee