• Loistava postaus. Kukat on ihania ja aina tervetullut lahja, joita esim. mies voisi meillekin kotiin useammin tuoda. Kummasti ne piristää mieltä kauneudellaan ja antavat sen viimeisen silauksen sisustukselle.

 • Mirjam

  Ihan totta, kukat on niin vaivaton tapa virkistää niin mieltä kuin kotia! ☺️ Itsekin juuri samasta aiheesta blogissani alkuviikosta kirjoitin. Nyt näkyy olevan kukkapostauksia siellä täällä ja näitä onkin kiva lukea, oikein hyvän mielen juttuja. Kauniita kukkia ja kuvia täällä! Aurinkoa pääsiäiseen! ?

 • Niin totta! Voi että kukat, vaikuttaa kyllä mieleen paljon <3

 • Linda

  Näin kukkakauppiaana on aivan ihana lukea tällaisia postauksia! :) Kiitos!

 • Westend Mum

  Kaunis kimppu saa oikeasti hyvälle mielelle – on se jännä juttu muuten..! :)
  http://westendmum.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee