Olohuoneessa vihertää

Huhtikuu ja kevättunnelmat!

Lisääntynyt valo tuo energiaa ja tuntuu, että vuorokauteen olisi tullut lisää tunteja. Olen pitkään suunnitellut suuren viherkasvin ostoa ja nyt sain vihdoin toteutettua haaveen.

Puistokultapalmu on suuri ja näyttävä, sen luvataan olevan yksi parhaista ilmanpuhdistajakasveista.  Istutin kasvin Ecopot-ruukkuun, joka näyttää aidolta betonilta, mutta on kevyt liikutella. Plussaa kauniista sävystä!

 

Nyt tarkoitus on pitää kasvi hengissä pitämällä se tasaisen kosteana erityisesti kesällä, se ei saisi kuivahtaa. Pitää varmaan laittaa puhelimeen muistutus kolmen päivän välein, jotta muistan lorauttaa sille vettä.

Vaikka sanoinkin, että valo on tuonut vuorokauteen lisää tunteja, ei niitä sentään niin paljon ole ollut, että olisin ehtinyt ratkaisemaan mattoasiaa. No, tämä on yksi niistä asioista, joista en aio ottaa stressiä :D

***
Seuraa blogiani:  Bloglovin / Facebook / Instagram Twitter / Pinterest / Snapchat (kerttup).

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*