• Sara

  Hih, tämä on hauska yhteensattuma, sillä meillä odottaa vielä istutusta juuri samanlainen viherkasvi. ? En tiennytkään, että se on hyvä puhdistamaan ilmaa. ?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Katsotaan kumpi saa pidettyä tämän elossa pidempään! Näin siitä kerrottiin, että on tehokas huoneilman puhdistaja :)

 • Kaisa

  Minä eilen illalla silmät ristissä selasin isoja kukkia ja päädyin myös tuollaiseen :D tuosta lajista löytyi suurin ja se kuulosti myös helposti (?) hengissä pidettävältä! Plantagenilla ei hintakaan ollut paha! Raaskii ostaa, kun mulla nämä kukkaostot on aina riskiostoja.. tuppaavat pysymään elossa vaan sen pyhättömän viikon?

 • Kaisa

  Se vielä, että se plantagenin isoin oli 120 cm! Onkohan tuo vielä isompi?

 • Muuttuva kotini Päivi S

  Tänään laiton myynti ilmoituksen, että etsin vanhimmalle tytölle vuokra asuntoa ja tyttö näytti kuvan, että tällaisen viherkasvin hän ostaa sinne heti :) Aika hauska juttu. Kiva kun puhdistaa ilmaakin. Tämähän vois olla yksi tupari lahja nuorelle parille. On kuuleman aikonut viedä kotoa K-tuolin, kartellin tuolin ja yhden maton…taitaa kyllä jäädä vain haaveeksi :)

 • Mari

  Hyvältä näyttää! Mistä olet ostanut tuon ruukun? Se on tosi kaunis.

 • Westend Mum

  Vihreä tekee kodin ilmeestä heti jotenkin raikkaan ja terveen näköisen! Itsekin juuri sisustelin kotia, siitä lisää blogissa, jos kiinnostaa :) http://westendmum.fi/2017/04/05/3-x-kodinsisustus-pikkuesineet/

 • S - beauty of life

  Mä oon halunnut pidemmän aikaa jotain isoa kasvia meille, mutten ole löytänyt kaunista plus vähän mietin onko meillä oikeasti sellaiselle tilaa! Tarvitsee kuitenkin jonkin verran sitä ympärilleen!

  Tämä kasvi sopii teille tosi hyvin!

 • Jonsku

  Oi kuinka kauniin ja näyttävän viherkasvin olet hankkinut <3 Täytyisi itsekin hankkia kotiin viherkasveja kun on tullut niistä vuosien saatossa luovuttua :D Onhan ne niin kauniita ja tuovat ihanasti kodikkuutta :) Ja sisäilman puhdistus plussaa :D Muksaa viikon jatkoa :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee