• Essi / Esmeralda's

  Kivalta näyttää mattokuvaukset! :) Mattojen ostaminen ei tosiaan mitään helppoa ole, vaikka pari mattoa olenkin onnistuneesti ostanut ihan sokkona nettiostoksena!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Siinä saakin olla hyvä tuuri, että nettiostos onnistuu! Toki esim blogikuvista on apua valintaa tehdessä. Ja runsaudenpula on yksi haaste, niin paljon ihania mattoja! Toki isot matot voi olla myös tosi arvokkaita.

 • anna2x

  toivottavasti ovat mattofirmassa tietoisia, etteivät myy koiraperheessä ollutta mattoa eteenpäin kertomalla siitä. Meillä tulisi ainakin niin järkyttävät reagtiot koirankarvoista, että saisin slaagin, jos tietäisin, että koira on pyörinyt uudella matolla…

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei! On ihan tavallista, että mainoskuvauksissa käytetään eläimiä tms tuomaan eloa kuviin :) Liikkeessä otetaan asiat huomioon eli varmasti voit mennä turvallisin mielin ostoksille.

 • HannaKoo

  Eipä ole tainnut koskaan omalta osaltani osua nuo kolme adjektiivia samaan lauseeseen! :D Mutta hei, mikäs tuon maton nimi ja väri on, joka on tuossa ensimmäisessä kuvassa makuuhuoneen lattialla? Näyttää aika kivalta ja voisi mahdollisesti olla uusi vaihtoehto olohuoneeseen! :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei! Nyt täytyy sanoa, että en tiedä nimiä, kun en niin tarkasti seurannut kuvauksia. Villamatto se on, ihanan muhkea. Voin selvitellä :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Moikka! Kiitos ja selvitän tuon maton, palataan pian!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei! Sain lisätietoja: kuvan matto on Dolly, hopea. Tällä hetkellä ei ole tuossa värissä kaikkia kokoja, mutta mattoa on tulossa jossain vaiheessa lisää, koot 140×200 289€, 160×230 ja hinnat 395€, 200×300 599€.

 • Aikku

  Taitaa olla aika monelle haasteellista löytää oikeanlainen matto. Kotona matto näyttää ihan toiselle kuin kaupassa.Esim. koko, tilan malli, valaistus, luonnon valo, huonekalujen sopivuus jne. Siksi meillä olkkarissa on vuosia vanha (tylsä) luonnon valkoinenpehmeä matto, joka näyttää aina jostain kulmasta likaiselle.

 • Lyde

  Mattohommat on kyllä tuskaa! Olen tilaillut netin kautta muutamankin maton, ja jokunen on ollut onnistunut ostos, mutta hutejakin on tullut. Useimmiten ongelma on ollut sävy, joka on kotona erilainen kuin kuvissa. Meillä on vitivalkoinen lattia, ja se on aika armoton varsinkin vaaleapohjaisten mattojen kanssa, kun kaikki näyttää herkästi keltaiselta!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Tuo valkoinen lattia on varmasti superhaastava! Pitääkin tulla kurkkimaan, mitkä matot teillä nyt onkaan :)

 • Anna-Mari

  Minusta tuo kakkoskuvassa oleva tumma (musta) matto on upea, tuo kaikki vaaleat sävyt ihanasti eloon, aloin haaveilla sitä itsellekin! ? Se on totta, että raja tylsän ja modernin välillä on häilyvä, jos kaikki värit pyörii samoilla linjoilla. Mutta sinulla on silmää tyylille ja kauneudelle, mitä valitsetkin, se sopii varmasti loistavasti kokonaisuuteen! ?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi kiitos Anna-Mari <3 Musta matto oli kyllä kaunis, kannattaa sovittaa omaan kotiin, jos se kiinnostaa.

   • Kerttu / Modernisti Kodikas

    Lisätietoja myös mustasta matosta: Se on Pakistanissa käsinsolmittu villamatto ja esim. n. 200×300 koko maksaa 2124€.

 • Anniina

  Matto-ostokset ovat kyllä todella vaikeita ja harvoin menee kerralla nappiin – jos menee niin se on kyllä vaatinut pitkäaikaisen kypsyttelyn ja pohdinnan :D Itse ihastuin tuohon viimeisen kuvan mattoon!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Anniina! Monta kivaa vaihtoehtoa oli, parasta kun sai nähdä matot omassa kodissa. Näyttää ihan erilaiselta verrattuna liikkeeseen.

 • Minnea/Minnean muruja

  Varmasti hauska kokemus tuo mainoskuvaus! Ja teillä on niin upea koti, että mikäs sitä lainatessa :)

  Ja kauniita mattoja!

 • TiinaK

  Aika jännä tosiaan tuo kotisovituspalvelu. Näin allergisena munkin mielestä matto olisi koiraperheessä vierailun jälkeen auttamatta pilalla enkä olisi valmis ostamaan edes vaikka puoleen hintaan. Ja toisaalta muutenkin kyllä empisin sovituksessa käynyttä mattoa.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Esim. kaikki verkkokaupat perustuu siihen, että tuote käy asiakkaan kotona ja sitten ne tarvittaessa palautetaan. Jos tuote uutena ja normaalihintaisena myydään, se on varmasti virheetön eli kauppa kyllä kantaa tässä vastuunsa.

 • Tuulia

  Kiitos Kerttu tästä postauksesta; inspiroiduin tuosta vaaleanharmaasta nukkamatosta hetimiten ja rynnistin Vantaan Mattokymppiin hakemaan mallit näytille kotiin! -Ihana matto, ja oli aidosti huippuhyvä mattomyyjä palveluksessa!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi miten kiva kuulla! Eikö ole ihanan pehmeä matto? :)

   • Tuulia

    Oli, aivan siis UNELMA! Harmi vain, ettei muuten niin kaunis harmaa sopinut omaan kotiin. Valkoista pohdin vielä… Mutta ostin toisen maton 2×3 m!), ja sitäkin kokeilin ensin pienellä mallilla. Olen tyytyväinen!

    • Kerttu / Modernisti Kodikas

     No voi harmi, tää on just tätä sävyjen kanssa! Minäkin jäin pohtimaan valkoista tyttären huoneeseen, hän ihastui siihen niin paljon. Kiva, että matto löytyi!

 • Taru

  Olen tehnyt niin monta hutiostosta mattojen suhteen että en osta enää yhtään mattoa ainakaan olohuoneeseen sovittamatta. :D Varsinkin isot matot sen verran arvokkaita, että pidän erittäin hyvänä palveluna, jos annetaan mahdollisuus sovitella mattoja kotona.

 • Eija

  Hei Kerttu. Mattojen valinta on todellakin hankalaa. Itsellä on ollut jo pitkään haussa matto olohuoneeseen. Tuo viimeisen kuvan matto on mielestäni kaunis ja voisi sopia meille:) Onko sinulla enempää tietoa tuosta matosta? Kiitos mukavasta ja päivää piristävästä blogistasi. Eija H

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Eija! Kiva että löysit mieleisen maton. Selvitän sen nimen, palataan asiaan! Tai voit mennä kuvan kanssa liikkeseen :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Eija! Viimeisen kuvan matto on nimeltä Tweedy ja niitä on tarjolla 160x230cm 179€ ja 200x290cm 279€

 • Vierailija

  Meillä oli aivan sama ongelma, kun sohvamme vaihtui vaaleanharmaaseen. Etsin uutta mattoa pitkään, ja täydellistä harmaata tuntui olevan mahdoton löytää. Luonnonvalkoiset ym. matot tosiaan olivat tunkkaisen näköisiä vaaleanharmaan sohvan rinnalla. Päädyimme Linie designin regatta mattoon, metal-sävyisenä. Täydellinen <3

 • E

  Mistä lastenhuoneen verhokangas?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee