Kodin seuraava muutoskohde

Jaahas, mitähän tälle tekisi? Tämä seinänpätkä on osa keittiötämme, mutta sijaitsee vähän käytävämäisessä paikassa matkalla lastenhuoneisiin, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Ikean Malm-lipasto on tehnyt meiltä lähtöä jo pidemmän aikaan, mutta sen sisältä pitäisi käydä läpi ja sijoittaa jonnekin muualle ensin.

Seinällä on String-hylly, jonne usein kertyy kaikenlaista ”tärkeää tavaraa” ja laskuja. Lipaston päälle kertyy kasoja lehdistä ja papereista, se on juuri se paikka jonne käsistään laskee esineen, jota ei ehdi viedä paikalleen. Lienee siis tunnustettu, että näky ei yleensä ole näin selkeä ja harmoninen.

Olen pyöritellyt ideaa taulukollaasiseinästä. Tähän saisi kauniisti esille jotain rakkaita kuvia ja vaikka muutaman grafiikantyön. Yleisilme saisi olla selkeän rauhallinen.

Jos toteutan taulukollaasin, String-hyllylle pitää löytää  uusi paikka ja tokihan seinään jää myös reikiä. Vai sopisikohan hylly seinälle ja sen viereen 2-3 taulua? Mitä mieltä olet?

 

Pitää sukeltaa Pinterestin ihmeelliseen maailmaan hakemaan vähän ideoita ja kertokaa toki tekin, jos ajatuksia syntyy!

***
Hyllyssä nyt: Betoniset tuikut*, Menu suola- ja pippurisirotin*, Marimekon Oiva-kannu, peikonlehden ruukku Granit ja valaisin Iittalan Leimu*.

(*Saatu aikoinaan IG- tai blogiyhteistyöstä)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*