Moderni kukkamekko

Kukkakuosit ovat trendikkäitä niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa. Vielä pari viikkoa sitten kukkia ei löytynyt vaatekaapistani, mutta sitten tapahtui jotain yllättävää…

 

Kun lähden erityisesti ostoksille ja etsimään jotain tiettyä, useimmiten pyörin kädet tyhjinä tuntikausia. Sitten kun kamalassa kiireessä juoksee tavaratalon halki parkkihalliin, huutaa yksi jos toinenkin vaate nimeäni. Niin kävi nytkin.

Olen yllättäen löytänyt viime aikoina useamman mekon Marks & Spenceriltä. Ihan ensimmäinen kyseisen merkin mekkoni ostin jo viime keväänä, sen esittelin ”Kesän helpoin vaate”-postauksessa ja se on saanut paljon käyttökertoja koko vuoden ympäri.

Nappasin kaksi mekkoa sovituskoppiin tietäen, että aikaa olisi tasan viisi minuuttia. Pikainen sovitus kertoi, että molemmat ovat tosi kivoja! Siinä hopussa en osannut tehdä päätöstä kahden välillä, vaan ratkaisin asian marssimalla kassalle molempien kolttujen kanssa. Näin nopeasti ja helposti en ole ennen mekko-ostoksia hoitanut :D

Odotan innolla, että kelit muuttuvat vielä aavistuksen keväisemmiksi, jolloin voi unohtaa sukkahousut ja pukeutua kevyempiin kenkiin. Mekko on huoletonta viskoosia, se ei ryppäännyt pitkissäkään kokousputkissa ja sopii myös after work-menoihin sekä kesän rentoihin juhliin. Olen sen verran lyhyt (163 cm), että tuo helman pituus ei ole minulle ehkä ihan paras ja mietinkin, pitäiskö sitä lyhentää hieman.

Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä. Olin aamupäivän etätöissä ja nautin lounaan terassilla ennen toimistolle lähtöä. Nämä hetket ovat niitä arjen pieniä helmiä, jotka antavat energiaa. Väriä löytyy niin lautaselta kuin asusta, se on kevät nyt!

Kukkamekon innoittamana aloin haaveilemaan myös kukkakuosisesta sisustustyynystä olohuoneeseen. Mielestäni juuri mustalla pohjalla kuosi toimii hyvin, ei ole liian hempeä ja yleisilme säilyy mummolan sijaan modernina.

Mitä mieltä siellä ollaan kukkakuosista sisustuksessa tai vaatetuksessa, hitti vai huti? Entä kiinnostaako nähdä se toinen kassalle päätynyt mekko?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*