Arjen pakolliset, mutta nätit ja edulliset

Luvassa pikkuinen vinkki meille kaikille arjen sankareille!

Keittiöliina eli kavereiden kesken rätti vain. Tuo pieni pakollinen tekstiilisuikale, jota tarvitaan jatkuvasti ja jolle asetetaan sanattomia odotuksia. Kun liina toimii, siihen ei kukaan kiinnitä juurikaan huomiota, mutta huono liina saa hermot kiristymään ja heikoimmasta lenkistä hankkiudutaan pikaisesti eroon.

Meillä käytetään vain mikrokuituliinoja niiden ominaisuuksien vuoksi, liinat irrottavat tahrat hyvin ilman pesuainettakin, eikä niistä irtoa nukkaa. Rätin pitää olla imukykyinen, sillä taaperoperheessä pikkuvahinkoja tapahtuu sarjatulella. Siitä ei saada jäädä viiruja valkoisiin kaapinoviin tai mustaan kivitasoon. Kun sitä seuraavan kerran tarvitaan, sen toivoo olevan puhdas, kuiva ja omalla paikallaan. Välillä rätit heitetään 60 asteen pesuun, josta palaavat jälleen yhtä näppärina takaisin työmaalle. Rättien ykkösluokka on keittiö, josta tie kulkee siivoushommiin ja lopulta jonkun likaisen ulkotyön apulaiseksi.

Ja niitä tarvitaan aina.

Tutkimusteni mukaan näteimmät ja edullisimmat siivousrätit saa tällä hetkellä Clas Ohlsonilta. Neljän mikrokuituliinan pakkaus maksaa 2,99 ja meille esteetikoille se tärkein tiedotus tulee tässä; valittavana on neljä eri värivaihtoehtoa. Postauksen ihanat roosa ja turkoosi ovat pastellipakkauksesta ja lisäksi ostin myös samanmoisen setin harmaan eri sävyissä. Löytyypä vihreäänkin. Nyt on vielä joku erikoistarjous, jossa kaksi pakkausta (eli 8 liinaa) saa vitosella.

Samasta paikasta nappasin mukaan myös nätit käsisaippuat, nekin merkkisaippuoita huomattavasti edullisempaan hintaan (3,99 e / kpl). Sievät pullot voi hyvillä mielin myös täyttää uudelleen.

Nämä ovat niitä pieniä pakollisia juttuja, joita on joka tapauksessa pakko ostaa ja käyttää. Minulle tulee hyvä mieli siitä, kun käyttöesineet ovat visuaalisesti kivoja ja järkevän hintaisia ja näissä ostoksissa molemmat kriteerit toteutuvat.

Onko sinulle arjen käyttötavaroiden ulkoasulla välillä? Vaikuttaako pakkaus ostopäätökseen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*