Gumbostrand Konst & Form

Olihan inspiroiva vierailu!

 

Gumbostrand Konst & Form sijaitsee Sipoossa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Päädyin paikalle vähän vahingossa. Olimme vierailulla lähellä, kun sukulaiseni sanoi, että hän haluaisi viedä minut yhteen kohteeseen, josta luultavasti tykkäisin. Hän oli ihan oikeassa ja eikä paikkaa suotta kutsuta uniikiksi taide- ja tapahtumakokonaisuudeksi.

Kävimme lähistöllä meren rannalla, tuuli puhalsi, mutta auringon säteet lupasivat jo kevättä. Aidossa vanhassa tehdasmiljöössä on tarjolla pohjoismaista taidetta ja muotoilua, herkullista brunssia, sekä kauniissa putiikissa ihania sisustustuotteita.

Suosittelen vierailua, ottakaa sen verran aikaa että ehtii syömään sekä kiertämään rauhassa näyttelyn ja putiikin. Lisätietoja  ja aukioloajat löytyvät Konst & Formin sivuilta. Kesällä varmasti vielä hurmaavampi paikka, tänne on päästävä uudelleen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*