• Terhi

  Trendit luovat ihmisille tietynlaista turvallisuuden tunnetta. Niitä on helppo seurata, joku muu on päättänyt puolestasi mikä on nyt se juttu, teet sen perässä ja olet tavallaan hyväksytty joukkoon. Itse kuuntelen pitkäänkin hankintoja, en hiihtele trendien perässä, vaan tulen hyvinkin jäljessä niiden kanssa. On joskus aika vaikeakin tunnistaa mikä on trendi ja mikä on ns ajatonta sisustuksessa, se on välillä hyvin veteen piirretty viiva. Välillä itselleni tulee ähky kun näen toinen toistensa kopioita olevia koteja, niissä kun ei ole oikein mitään omaa, se on trendien aikaansaannosta. Mukavaa viikkoa.

 • Aikku

  Aina ei tarvitse ostaa uutta ja jättää entisiä tuotteita kodin kaappeihin. Itse hankin jotain vähän ja iloa tuottavaa kotiin; tavoitteena myös ajattomuus. Vaihtelen tuotteita esille välillä, jos joku kyllästyttää silmää. Tai kierrätän, jos tuntuu sille ettei tuote enää tule käyttöön. Onko nuo sun blogitekstit erittäin suurina kirjaimina täällä näytöllä, vai miksihän ne näkyy niin suurena? Ps. Ja blogissani pieni arvonta, jos Marimekosta tykkää.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Moikka! Just näin ja ajattomuutta sitä itsekin tavoittelee, vaikka joskus asioihin kyllästyykin.

   Hmm.. mielenkiintoista, siis teksti näkyy erittäin suurina? Mitä selainta / laitetta käytä?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee