• sanna / Inspired by love

  Hienoa Kerttu! Hauskaa, että täällä oli sama ajatus tällä tulevalle vuodelle : epäitsekkyys. <3 Siitä postaus tulossa pian! Hyvää alkavaa vuotta!

 • Kaisa

  Mahtavaa! Tulipa hyvä mieli :) Ja halu auttaa – miten me lukijat voisimme päästä mukaan tähän? Toki tärkeiksi kokemiinsa kohteisiin voisi ottaa itsekin yhteyttä, mutta jostain syystä sitä ei ole tullut tehtyä – on helpompi olla kuukausilahjoittaja tai lahjoittaa satunnaisemmin keräyksiin kuin uskaltautua ottamaan suoraan yhteyttä… Jkylän alueella asuvana osallistuminen olisi erityisen helppoa, kerrothan, jos me voisimme kanssasi olla mukana tekemässä hyviä pieniä tekoja! Hyvää uutta vuotta, Kerttu :)

 • Idis & Interiööri

  Hienoa Kerttu !

  Istuin ruokakaupan pihalla autossa aatonaattona ja katsoin ihmisiä, jotka kantoivat tolkuttomia määriä ruokaa pusseissaan. Laskin mielessäni montako kiloa niistäkin menee roskikseen…tuntui ihan pahalta ajatella, että monella ei ole sitä yhtäkään kassia ruokaa joulupöytään tai edes arkena riittävästi. Lähiseudun jouluapu-sivustolla asia konkretisoituu kun lukee perheiden toiveita; ruokaa, hygieniatarvikkeita jne. Vaikka olemme jo vuosia osallistuneet kyseiseen keräykseen, niin silti tuntuu ettei se riitä…halu auttaa on isompi ja sinun tsemppaamana tuli jo heti muutama juttu mieleen mitä me bloggarit voisimme porukalla tehdä täällä meidän perukoilla!

  Hyvää uutta vuotta tätäkin kautta ja siunausta meidän kaikkien vuoteen 2017 ❤️

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos kommentistasi! On niin paljon, mitä bloggaajat voisivat tehdä aihepiirinsä ja oman intohimonsa mukaan tietenkin. Levittää sanaa ja kanta kortensa kekoon, kiva jos sinäkin osallistut <3

 • Sari N.

  Ihanaa, että Keski-Suomen ensi- ja turvakoti on edelleen mielessäsi. Muistan sen Octo-valaisimen sijoituspohdintasi vieläkin.

  Omasta ensimmäisestä kohtaamisestani Keski-Suomen ensi- ja turvakodin kanssa on nyt tasan 16 vuotta. Keskosena syntynyt tyttäreni oli silloin puolivuotias, ja minä olin täysin uuvuksissa keskosen hoidosta, yövalvomisista, esikoisen korvatulehduskierteestä, jouluna perheeseemme iskeneestä influenssasta jne. Sain apua ensikodin Babyblues-ryhmästä ja lisäksi pääsin kodille pariksi viikoksi lepäämään, ja samalla tyttäreni vieroitettiin rinnalta ja opetettiin nukkumaan kunnolla. Se hoitojakso oli erittäin tärkeä oman jaksamiseni kannalta. En tiedä, miten olisin jaksanut uuvuttavaa lapsiperheen arkea, ellen olisi saanut tukea ja lepoa. Ensi- ja turvakodilla autettiin siis myös meitä tavallisia perheitä, joilla periaatteessa kaiken piti olla hyvin mutta yöhärdelli teki arjesta tuskaa.

  Upeaa, että jaksat edelleen antaa tukeasi tuonne niin tärkeää työtä tekevälle ensi- ja turvakodille.

  Sari N.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei Sari!

   Tämä onkin juuri se syy, miksi Ensi- ja turvakodin elämä on niin lähelllä sydäntä: se auttaa kaikenlaisia perheitä eri elämäntilanteissa. Hienoa kuulla, että olet saanut avun! Tuollainen kokonaisvaltainen väsymys on varmasti jotain aivan hirveää. Katsotaan, mitä tänä vuonna keksitään!

 • S - beauty of life

  Aivan ihana idea <3 Mä oon kanssa miettinyt samaista aihetta ja katsotaan mitä keksitään!!!

  Oikein hyvää uutta vuotta!

 • Erittäin kauniisti ajateltu! Tämä saa meissä muissakin aikaan auttamisen halun, ihana laittaa hyvä kiertämään ja edes pienin teoin auttaa toisia. Olkoon vuosi 2017 onnellinen vuosi <3

 • Katri/Tohkeissaan

  Ihana ajatus ja vielä konkretiaksi! Toisten auttamisesta saa niin hyvän mielen itsellekin.. Helposti omat silmät alkavat sokeutua jos kaikki on hyvin.. Sydämeen sattuu kun ajattelen sitä työkavereideni kanssa keräämäämme pakettia suurperheen yksinhuoltajaäidille, joka katosi joulupostissa.. :( siinä oli kuuden lapsen ja äidin tiettävästi ainoat joululahjat.. He toivoivat niin suunnattoman vähän, ja kun me ajattelimme oikein yllättää, niin kadonnuthan se on.. :( hirveintä on, jos joku on sen varastanut! Tietäisipä mihin oli matkalla..

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi kurjuus, jospa se paketti vielä löytyy! Minullakin seikkailu yksi teillä tietämättömillä useamman viikon ja sitten se tupsahti perille. Onko posti kommentoinut mitenkään?

   Kiitos Katri kommentistasi <3

 • Tiina Muotopuolia

  Ihana lupaus ja erittäin tervetullut kaikkien näiden laihdutuslupausten keskellä. Uskon, että antamalla toisille saa itsekin enemmän. Tästä projektista tulee sinulle varmasti ikimuistoinen <3 Onnellista vuotta Kerttu!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Tiina! Jotenkin kyllästyttää liika omaan napaan tuijottelu, siis itseäni oman napani :D Tämä tuntuu nyt tärkeältä ja mieluisalta, katsotaan mitä keksitään <3 Hyvää uutta vuotta!

 • Taru

  Tämä oli ihana postaus! <3 Olen jättäytynyt itse kaikesta vapaaehtoistoiminnasta pois viime vuonna antaakseni aikaa perheelleni, mutta nyt olen ymmärtänyt, että se antaa myös itselleni vapautta toimia toisten hyväksi parhaaksi katsomallani tavalla. Ei samalla tavalla kuten ennen, mutta jollain lailla. Kiitos inspiraatiosta ja onnea hyvään työhön.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hei taru! Kiitos kommentistasi! Tässä onkin juuri hoksaamasi idea, että merkityksellisen auttamisen ei tarvitse olla on/off, vaan pienet teot riittävät. Olen tosi iloinen, jos onnistuin inspiroimaan sinua <3

 • Villis

  Kauniita ajatuksia ja tekoja! Edellä jo joku, myös Keski- Suomesta innostui ajatuksistasi ja jään myös kuulolle, josko kauttasi saisin jotain vinkkejä juurikin samaiseen kohteeseen auttamisesta jollain tasolla. En ole bloggaaja, mutta blogisi seuraaja kyllä, joten löydän vinkkisi tämän kautta. Toki voin tehdä kyselyni suoraan ensi- ja turvakotiin, mutta kuulostelen nyt ensin sinun ajatuksiasi, mikä olisi paras/mukavin lähestymistapa.
  Kiitos postauksesta ja meidän muidenkin innostamisesta mukaan!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Villis, ihana kuulla! Uskon, että keksimme sellaisiakin juttuja, että lukijat voivat olla mukana auttamassa myös blogin kautta. Kuulostelen myös mitä toiveita ja tarpeita nousee. Palataan tähän asiaan siis!

 • Julia

  <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee