• Sanna

  Väripuutostila! :-0 mikä kavala tauti!

 • Lyde

  Minäkin tykkäsin kyllä messuista, nämä oli parhaat pitkiin aikoihin!

 • Anniina V Blog

  Kiitos tästä kattavasta ja inspiroivasta kierroksesta messuille! Itse en harmikseni päässyt tänä vuonna osallistumaan, mutta onneksi ainakin pienen palasen pääsee näkemään blogipostauksien kautta. :)

 • Anu

  En ehtinyt tänä vuonna messuille, mutta todella kiva kuulla että väreihin on panostettu tänä vuonna. Jo viime vuonna oli nähtävissä väri-iloittelua ja mahtavaa, että sillä linjalla on jatkettu :)

 • Kaisa J - Koti-ikävä

  En ole päässyt Habitareen messuilemaan moneen vuoteen. Kiva on kuitenkin useammastakin blogista päästä kurkkimaan messufiiliksiä. Upealta näyttivät messuosastot kuvissa! Paljon on sellaista, jota en omaan kotiin ottaisi, mutta myös paljon kaikkea ihanaa, houkuttelevaa ja inspiroivaa.

 • Maiju

  Täälläkin missattiin messut, mutta onneksi on blogit ja instagram, joista voi bongailla tunnelmia. Pakko myös sanoa, että olet ihan mestarillisesti vetänyt tämän hetken trendit napakkaan nippuun, sana on hallussa! Itse en ihan lämpene noille värikkäimmille jutuille, tuntuu suorastaan vieraalta eli saa nähä miten nämä trendit rantautuvat oikeisiin koteihin :)

 • Lumikallion Outi

  Messut jäi väliin, mutta kuvissasi pääsee hyvin tunnelmaan. Kiitos niistä! Kauniita kuvia ja pieninä paloina värit on ok, myös omaan kotiin. Dramaattinen musta näkyi isosti asuntomessuillakin. Kivaa päivää! :)

 • Hanna/ Pastellimaja

  Kiva päästä kurkkaamaan tämän vuoden Habitarea edes kuvien voimin. Vähän turhan kaukana olivat tänä vuonna. Olen menossa ensi viikonloppuna viimesyksyiseen tapaan käymään Lontoon Designjunctionissa. Jännä nähdä, miten saman/erilaiset suuntaukset siellä on nähtävillä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee