• Marita

  Minä olen vuosikaudet piilottanut lasten suklaamunat ja niitä ovat sitten pitkäperjantaiaamuna etsineet :) Täällä kokkoseudulla virvotaan lankalauantaina, joten pitkäperjantai valikoitui sopivaksi päiväksi aikanaan sen takia. Pääsiäisen pyhinä kun on vedetty jo melkoiset karkkiöverit :D
  Tämä on meidän oma hauska perinne, enkä kyllä muista että muilla tutuilla olisi samaa.
  Eilenkin kuopus 12v. muistutti pääsiäismunien piilottamisesta :) että tärkeää tuo vieläkin on…

 • M

  Meillä oli tapana myös lapsuuskodissani Keski-Suomessa etsiä piilotetut suklaamunat sekä pitkäperjantaina että pääsiäissunnuntaina. :)

 • Hanna

  Meillä kanssa lapsuuden kodissasi isä ja äiti piilotti munat ja saatiin runon muotoon kirjoitetut vihjeet, joiden avulla etsittiin munat. Olen jatkanut samaa omien lasten kanssa, tosin mulla ei runosuoni syki.

 • anna

  Myös meillä äiti piilotti munat ja piilottaa edelleen kaikille lapsille ja aikuisille ketkä on pääsiäisenä kotona käymässä. Mieheni kotona ei sitä perinnettä ole, mutta jos joskus on omia lapsia niin kyllä aijon perinnettä jatkaa. :)

 • Essi

  Meilläkin on etsitty suklaamunia! Kyllähän nuo isommatkin on vielä touhusta ihanan innoissaan. :) Mukavaa pääsiäisenjatkoa, sillä kyllähän se vielä tämän päivän ajan jatkuu!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee