• Hanna / skandilinjalla

  Oi että, tämä kirjoitus aiheutti itsellenikin kovan kaipuun tuollaisiin irtiottoihin! Hektisessä pikkulapsiarjessa tosiaan tuntuu, ettei ajatuksille tai inspiraatiolle meinaa millään saada tilaa, olisi kova halu tehdä ja toteuttaa, mutta käytännössä kaikki jää vähän puolitiehen roikkumaan. Tällaisina aurinkoisina kevätaamuina vapauden kaipuu iskee jotenkin erityisen kovaa, vaikka lapset niin ihania ovatkin :) Ihanaa reissun jatkoa sinne!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Tiedän niin tasan tarkkaan mistä puhut! Ilman sattumia ja sairastumisia en olisi täällä ja saisi näitä kokemuksia, en todellakaan olisi osannut lähteä yksin. Toivottavasti tämä kokemukseni kannustaa sinua ottamaan pienen oman loman ihan suunnitellusti <3

 • Lyde

  Ihan suoraan sanottuna en kyl tiedä.

  • S-beauty of life

   Voi Lyde <3

   • Lyde

    Ehkä vähän ankeeta, mut tänään on tällästä. Tekis kyllä eRittäin hyvää päästä vähän johonkin tuulettumaan!

   • Kerttu / Modernisti Kodikas

    Tosiaankin, voi Lyde <3 Minäkin unohdin monta asiaa, mutta voin lohduttaa, että ne palautuvat nopeasti mieleen! Ehkä sinäkin olet irtiottoa vailla.. Ilmeisesti reissuun voi lähteä yksin ilman oksennustautikatastofiakin :D

    • Lyde

     Nyt on pakko sanoa, että tiedän sittenkin! Päästiin hetkeksi miehen kanssa kahdestaan reissuun, ja kas, parikin päivää teki kyllä uupuneelle ihmeitä :-)

     • Kerttu / Modernisti Kodikas

      Ooh, huippua! Hienoa, että pääsitte tuulettumaan <3

 • S-beauty of life

  Tiedä osan tunteista ja hyviä tunteita ovatkin <3

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Ihana S! <3

 • Auroora

  Uskon tietäväni ja vielä enemmän uskon tuota tunnetta kaipaavani JUURI NYT. :D Toisaalta tiedän, ettei sen tunteen kokeminen enää ole kovin kaukana – se saa hymyn huulille jo nyt, ennen sen kokemista.
  Kauniiden kuvien lisäksi sinulla on loistava kirjoittamisen ja sanoittamisen lahja. Tekstejäsi on mukava lukea, eivätkä ne ole liian kankeita. Kiitos taas mukavasta postauksesta, Kerttu. :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos ihana Aurora! Kumpa sinäkin pääsisit kokemaan näitä asioita pian <3 Ne ovat kyllä odottamisen arvoisia ja sen jälkeen on entistäkin ihanampi palata kotiin!

 • Sara

  Tiedän tunteen. Itse asiassa ihan kulman takana on yli viikon pätkä, jolloin saan koko talon itselleni. Muu perhe lähtee pääsiäislomalle sukuloimaan, ja itse saan tehdä ihan mitä huvittaa.

  Ajatus siitä tuntuu kovin hyvältä, vaikka lapset ovatkin jo kouluikäisiä eivätkä vaadi äidin huomiota samalla tavalla kuin vielä jokin aika sitten. Irtiottojen ja oman tilan tarve tuntuvatkin ainakin minulla korreloivan paljonkin lasten iän ja “käsityön määrän” kanssa.

  Nauti, Kerttu, ihanista vapauden hetkistäsi!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi kiitos Sara! <3 Nautihan sinäkin leppoisista päivistäsi!

 • sisupussi

  Tiedän. Mutta tiedän myös, että nyt tuli seinä vastaan näiden yhteistyökuvioiden kanssa. Blogisi on muuttunut sellaiseksi “voi kun meille kelpaisi nyt uusi suomalainen sohva” -tyyliseksi “saan kaiken yhteistyön merkeissä valmiina eteen” -blogiksi. Harmi.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Heippa Sisupussi!

   Tavallaan ymmärrän palautteesi, kiitos siitä! Haluan kuitenkin pikkuisen avata tätä asiaa bloggaajan näkökulmasta. Bloggaaminen ei tuo kaikkea valmiina eteen, vaan koko tämän helpolta näyttävän blogin takana on valtava määrä työtä. Se, että kirjoitan tuotteista, ei tarkoita sitä, että ruinaisin niitä ilmaiseksi. Sisustusblogissa teemat pyörivät aika paljon huonekalujen, tavaroiden ja esineiden parissa, sillä niillä kotia sisustetaan. Ostan suurimman osan itse, toki saan myös blogin kautta joitain etuja. Blogin kautta saadut tavarat ovat yleensä sellaisia, joita voisin ostaa / ostaisi omalla rahalla. En oikein tiedä, mikä ero siinä on lukijalle, että olen saanut jonkin asian blogin kautta, jos se sopii luontevalla tavalla sisältöön. Blogissani on tehty aina yhteistyötä yritysten kanssa ja olen kirjoittanut jo pari vuotta sitten tämän tekstin, jonka takana seison edelleen: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/en-lue-sun-blogia-enaa-ja-muuta-palautetta-yhteistoista/

   Kirjoitan aika paljon myös omista ajatuksistani ja elämästä, ehkä enemmän kuin sisustusblogeissa yleensä. Toivon, että blogini olisi elämänmakuinen hengähdyspaikka, mutta ei liian kiillottettu mielikuvitusmaailma. Jos yhteistyöt tuntuvat liian rasittavilta, on vielä sellaisiakin blogeja, joissa niitä ei ole. Itse yritän pitää balanssin yhteistöiden kanssa ja myös tuoda lisäarvoa lukijoille esittelemällä itselleni mieluisia (uutuus)tuotteita. Toivon että viihdyt edelleen seurassani, mutta jos et, niin toivotan sinulle aurinkoista kevättä :)

   Ps. Ja lisään vielä sen verran, että piilomainonta on laissa kiellettyä ja siksi ilmoitan selkeästi, jos olen saanut jonkin tuotteen blogin kautta ilmaiseksi. Erillinen maininta “saatu blogin kautta” saattaa tuntua / näyttää ärsyttävältä, mutta se on ns. pakollinen ilmaisu. Mielummin niin, että kaupalliset kytkökset ovat selkeästi ilmaistu kuin se, että lukija joutuu arvailemaan mainostaako bloggaaja jotain vai ei.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee