• Kaisa J - Koti-ikävä

  Oi, todella kaunis matto. Enkä muutenkaan lakkaa koskaan ihailemasta teidän olohuoneen ulkonäköä. <3
  Tunnustan, että meillä ainakin on ihan liian pieni matto sohvaryhmän luona (ja muutenkin ruma :) ). Suuret matot vaan ovat niin hintava investointi, että pitäisi olla ihan varma, ettei siihen kyllästy heti vuoden päästä.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi kiitos Kaisa <3 Matot on kyllä kalliita, varsinkin laadukkaat. Mutta toisaalta hyvä matto voi palvella vuosikausia, jopa vuosikymmeniä. Joten siinä mielessä panostus kannattaa :)

 • Maria -Kotitalosta

  Kivan näköinen matto, kestää varmasti aikaakin, kun on kauniin eleetön :) Mikä tuo teidän olohuoneen nojatuoli on? Näin eilen samanlaiset Marimekon myymälässä, ja ihastuin heti. En vaan tajunnut keneltäkään kysyä tuolin nimeä :D

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Maria! Olohuoneen Tuoli on Nikarin December XL :)

 • Katriina - Valkoinen Koti

  Tämä on todella kaunis matto ihan kokovalkoisenakin. Meillä tästä se mustavalkoinen versio ja tykkään tosi paljon. Ainoa iso mutta on vain se, että ahkerasta imuroinnista ja tuulettamisesta huolimatta matosta irtoaa ihan hirveästi villanukkaa. Lapsille jos erehtyy laittamaan mustat housut tai itse istahtaa/polvistuu matolle niin sen kyllä huomaa. Eli toivotaan, että teillä on siinä mielessä osunut parempi kappale.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Voi harmi, että teillä irtoaa nukkaa! Kannattaisiko reklamoida, sillä olen kuulut kaikilta muilta maton omistajilta vain ylistystä laadusta. Olisiko teille osunut joku maanantaikappale?

 • Maija

  Missään nimessä ei hutiostos. Matto on kaunis ja hyvälaatuinen. :) Minusta olohuoneeseenne sopi paremmin Woodnotesin matto, koska tällä hetkellä olohuone on hieman väritön ja “laimea”. Pidin kovasti Woodnotesin matosta ja mustasta sohvapöydästä. Hyvä kombinaatio. Nämä ovat kuitenkin mielipidejuttuja. ?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Maija! Hainkin rauhallisempaa ilmettä olohuoneeseen. Totuushan on, että pieni poika pitää huolta siitä, että huone ei yleensä ole väritön ja laimea :D Leluja ja kaikkea tavaraa kertyy, joten hain rauhallista pohjaa. Tosin voisin kyllä testata taas Marimekon Ananas-verhoja ikkunaan, ne voisi tuoda “sitä jotain” :)

 • Jossu

  Huti! Jotenkin ei vaan natsaa. Tuo pöytäkin näytti paremmalta sillä mustalla alaosalla. Tietty uuden sohvan myötä voisi näyttää paremmalta..mielipiteitähän nämä on :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Sohvapöydässä on väliaikaisratkaisu eli marmorilevy on vain siirretty Hayn Trayn kehikon päälle. Katsotaan, millaiseksi kokonaisuus muodostuu :)

 • Maarit

  Hyvin sopii, matto ja varsinkin sen sävy on kaunis.
  Itse siirtäisin mattoa hitusen sohvaan päin niin, että etujalat olisivat maton päällä.
  Tällöin ryhmästä tulisi vielä tiiviimpi.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Maarit, täytyy testailla! Tila on vaan niin avata, että vaarana on että matto jää pienen näköiseksi :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee