• Viivi / Valkoinen Soihtu

  Se on kyllä hassua, miten joskus ihan pienetkin asiat saavat mielessä jättiläisen mittasuhteet. Kun hetken hengittelee rauhassa ja lähtee vaikkapa ystävän kanssa lenkille, niin todellakin ollaan taas takaisin onnellisilla raiteilla♥ Valokin tekee kyllä ihmeitä!

  Valoisaa ja hymyntäyteistä viikonloppua <3

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Niinhän se on! Ja välillä vaan on rankempaa, eihän se elämä aina voi olla vain hattaraa ja vaahtokarkkia :D Sitten sitä taas arvostaa niitä päiviä, kun asiat sujuvat ja mieli on kepeä <3

 • Idis & Interiööri

  Huokaus…rankka viikko takana täälläkin. Onneksi kevät on tullut, huoletkin näyttävät auringonpaisteessa puolta keveämmiltä :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Nyt on onneksi edessä uusi ja takuulla parempi viikko! Kiitos kun piristit kommetilla <3

 • Auroora

  Kylläpä näytät ainakin tuossa kuvassa pirtsakalta ja hyvinvoivalta, Kerttu! Voin yhtyä mietteisiisi, tunnen itse juuri samoin joka ikinen päivä! Miten paljon mahtuukaan erilaisia tunteita, mielialoja ja ajatuksia yhteen päivään. Mutta niin kauan kuin positiiviset on voitolla, ei ole mitään hätää! :D Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   ISO kiitos Auroora! Kaikki hyvin, elämä on välillä tällaista nousua ja laskua. Ja sitten sitä taas pienen myrskyn jälkeen osaa arvostaa tyyntä :)

   • Auroora

    Ja palasin vielä kurkkaamaan vastauksesi kommenttiini ja täytyy todeta, että kyllä me hyvien blogien lukijat saamme olla tyytyväisiä. Tyytyväisiä siitä, että saamme olla vuoropuhelussa kanssanne täällä kommentointi-osiossa. Se tuo mielekkyyttä lukea taas uusia postauksia, kommentoida ja vaihtaa ajatuksia kanssanne lisää. Minun mielestäni sinun blogisi on ehdottomasti yksi Suomen ns laadukkaista blogeista. Ihanaa päivänjatkoa! :) :)

    • Kerttu / Modernisti Kodikas

     <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee