• Anri

  Meillä on ollut 10 vuotta Shapesin sohva. Kangas kului melkein puhki yhdestä kohtaa ja kyselin tehtaalta mitä tehdä. No hehän ompelivat meille uuden, joka maksoi postikuluineen noin 40€. Mitä huippupalvelua!!! Ja meidän perhe suorastaan asuu sohvalla, siitä kankaan kuluminenkin. Ostan seuraavankin sohvan heiltä. Nojatuoli on tuolta ensimmäiseltä sohvamerkiltäsi ja siellä tuntuu olevan päinvastainen palvelukulttuuri.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Meidän nykyinen sohva on Shapes ja se on tosiaan neljän vuoden jälkeen kuin uusi. Laatuun todella kannattaa satsata! Ja hienoa, että olette saaneet sieltä myös noin hyvää palvelua!

 • Nina

  Itselläni on kokemusta kahdesta ensimmäisestä sohvasta, joista molemmat aivan ihania. Itse tein ehkä hieman virhehankinnan kankaassa ostaessani Adean Band sohvaa eikä se ollut paras mahdollinen lapsiperheessä. Nyt meillä on Hakolan Cosy sohva ja se on myös ihana. Adean Band sohvassa suosittelen melkein ostamaan syvemmän version, koska sen muotoilu vie paljon tilaa syvyyssuunnasta ja näin istumasyvyys jää omaan makuun vähän liian pieneksi. Hakolan Cosy sohva on kaikinpuolin täyttänyt kaikki odotukseni ja sen kangas on aivan unelma eläin- ja lapsitaloudessa, myös se vaalein harmaa mikä meiltä juurikin löytyy. Itse lisäisin vielä vaihtoehtoihin suomalaisen HT Collectionin Como sohvan, joka sopisi varmasti teillekin. ;)

  Lisää kuvia Hakolan ja Adean sohvista löydät blogistani http://www.montasyytarakastaa.com

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos Nina! Bandissa meille tulisi ehdottomast se syvempi versio. Kiitos Cozy-kokemuksista, kiva kuulla että olette olleet tyytyväisiä :)

 • tintti.

  Hakola Cozy saa ääneni :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos tintti!

 • Emppu

  Ihanan ajankohtainen aihe myös meille :) Kävimme itse asiassa katsomassa Adean sohvaa juuri Sisustuksen Koodissa, oli kyllä tosi kivan oloinen. Yksi kiva sohvavalmistaja on myös Sits. Esim. Brandon malli miellyttää oma silmää.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Adeassa parasta on sen muunneltavuus; saa juuri sellaisen kun tahtoo ja tarvitsee :) Ja kiitos vinkistä, kurkkaan tuon!

 • Hennis

  Oletko HT Collectionin valikoimaan tutustunut? Comossa ainakin on samaa muotokieltä kuin esimerkkisohvissasi.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   En ole vielä tutustunut, mutta täytyy tutustua! Kiitos vinkistä!

 • Olen kovasti suunnitellut meille Hakolan sohvaa. Sen verran hyvät myyntipuheet on kankaan kestävyydestä lapsi- ja eläinperheessä. Tärkeää on irroitettavat päälliset ja tietenkin istuinmukavuus. Niin kauniita ovat kyllä muutkin sohvat. Elinta sohvaa en olekaan vielä nähnyt, näyttää kyllä todella kauniilta.

  Olisimpa jo tuossa vaiheessa, että voisin ostaa uuden sohvan. Meillä hyvin samat toiveet sohvalle, koska mieheni on 196cm. Tarvitaan siis piiiitkä sohva :D

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Minäkin olen kuullut Hakolasta pelkkää hyvää! Nyt pitäisi päästä koeistumaan :)

 • Anu

  me n. 3 vuotta sitten hankittiin uusi sohva, olin ehdottomasti Band-sohvan kannalla. Kaupassa kuitenkin tuli kuitenkin iso pettymys! Istuinmukavuus oli meidän mielestä tosi huono, molemmissa syvyyksissä. Band jäi kauppaan, Shapesin sohva kotiutui. Ja siihen ollaan oltu kullä todella tyytyväisiä!

  • Anu

   Tulipas kirjoitusvirheitä kun kiireessä kirjoittaa. Tekstin alkukin näköjään kadonnut jonnekin. :D :D

   • Kerttu / Modernisti Kodikas

    Tuo onkin tosi tärkeää ,että koeistuu sohvan ennen ostoa :)

 • Henna / Kukkulalle (insta)

  Meillä on Adea Band ja meillä tykätään kovasti sen istumamukavuudesta ja siitä, että leveät käsinojat toimii yhtä lailla selkänojana telkkaria katsellessa. Band sohvassa se toinen kulmasohvan divaaniosa kannattaa valita syvempänä versiona. Muistan että kankaan valinta oli vaikeaa Adean omista kankaista, ja oikea kangas löytyi toiselta valmistajalta, mutta se on makuasia. Ei kokemusta muista sohvista.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hyviä vinkkejä, kiitos Henna!

 • Karin // Tunne tilat

  Meillä on ollut Adean Camp sohva jo toistakymmentä vuotta ja edelleenkin sohva on aivan iskussa eli on ainakin hintansa väärti. Hakolan sohvista tykkään myös kovasti.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Loistavaa, että sohva kestää noin hyvin aikaa!

 • MeeriS

  On kyllä aihetta vaihtaa sohva uuteen, on tuo teidän sohva niin järkyttävän näköinen. Sisustuksessanne on epävarmoja valintoja, jotka eivät natsaa ja näyttää siltä, että jäljittelet myös muita blogikoteja.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Mielestäni sohva ei ole järkyttävän näköinen, se ei vaan vastaa enää perheemme tarpeita. Eikös niin, että jokainen sisustaa kotiaan oman makunsa mukaan? Koska sisustusblogeja on tänä päivänä tuhansia, varmasti jostain muualtakin ns. blogikodista löytyy samoja tuotteita. Ehkä itse tekemällä saisi täysin omannäköistä, mutta se ei ole minun juttuni. Kunnioitetaan toisten makua ja mielipiteitä, vaikka itse olisimmekin eri mieltä :)

 • Anna/Kotikolmio

  Meillä on nyt reilu vuosi retkotettu Adean Bandilla, enkä voisi olla tyytyväisempi. Sohva on selvästi meidän käytetyin huonekalu, mutta on kestänyt käyttöä ja toistuvia pesuja hyvin. Toivottavasti kestää jatkossakin.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiva kuulla! Hyvä suositus siis :)

 • Meeri

  Meillä on ollut nyt noin kuukauden verran 250 cm leveä ja 120 cm syvä Adean Band kapeilla käsinojilla, valkoisilla lenkkijaloilla sekä vaaleanharmaalla Linosa-kankaalla, ja ainakin tähän mennessä kokemus on ollut positiivinen! :) Tämä syvyys on juuri sopiva löhöilyyn, ei tarvitse istua kuin kirkon penkissä. Itse tykkään myös nostaa aina jalat sohvalle, kapeammalla sohvalla se ei oikein onnistu. Uskon, että sohvassa on myös sopivasti maavaraa niin, että Hugo mahtuu mönkimään lelunsa sohvan alta, kun meidän corgikin kerran mahtuu :D

  Linosa on kankaana tosi kiva, ei ole sähköinen joten koirankarvatkaan eivät tartu tähän. Varsinkin istuinosaan jää tietty vähän ryppyjä, mutta ei niin paljon, että häiritsisi mua.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kuulostaa todella hyvältä, kiitos Meeri!

 • Meeri

  Ai niin, ja koeistuttiin myös tuota Shapesin Slimiä Vepsäläisellä useampaan kertaan. Se taisi olla vähän Bandia pehmeämmän tuntuinen, jos muistan oikein. Istuinsyvyyttä oli vaan reilusti vähemmän :/

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kävin illalla Vepsäläisellä katsomassa tuota Slimiä, mutta se jää meillä auttamatta liian kapeaksi :/

 • Mimosan kotona

  Miten olisi Muuton Rest? Olen itse todella ihastunut kyseiseen sohvaan. Omaan olohuoneeseeni se oli aikoinaan liian iso, mutta teidän avaraan tilaan se sopisi varmasti todella hyvin. Restiin saa sitä paitsi valita verhoilun laadukkaista Kvadratin kankaista, joissa on kauniita värisävyjä. Kannattaa tutustua tähänkin vaihtoehtoon. :)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Se on kyllä ihana sohva, mutta haluaisin ensisijaisesti suomalaisen :)

 • Amelie

  Meillä on ollut käytössä Adean Camp pian 10 vuotta, verhoilu valittiin koira- ja lapsiperheelle sopivaksi – vaikkei koiraa olekaan, lasten vauva- ja pikkulapsiaika eletty sohvan kanssa. Verhoilu on edelleen lähes uutta vastaavassa kunnossa, vaikka sohva on ollut jokapäiväisessä käytössä. Verhoilu on myös irroitettavissa pesuun, mutta eipä ole siihen tarvetta tullut, on hylkinyt likaa niin hyvin. Meillä oli kriteereinä, ettei sohvassa ole irtotyynyjä, koska yleensä ne ovat aina vähän niin ja näin vinksallaan, koko sohva sekaisin ja sisustustyynyjä on kuitenkin aina pakko olla :) Sohva on myös siivoojan unelma, koska sitä ei imuroidessa tarvitse purkaa atomeiksi, että pääsisi joka koloon. Miinuksena lasten luovuuden kannalta, ettei tyynyjä voi irrottaa esim majanrakennukseen… :) Muotoilultaan sohva ei ehkä edusta sitä kulmikasta linjaa, joka teillä on hakusessa kuvien perusteella, ehkä itsekin tällä hetkellä valitsisin kulmikkaamman, mutta mennään tyytyväisinä saman sohvan kanssa vielä seuraavatkin 10 vuotta. Uuden verhoilun ehkä vaihtelun vuoksi voisin jossain kohtaa hankkia.

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hienoa, että olette olleet niin tyytyväisiä sohvaan! Nuo on aina parhaita suosituksia, kun vuosien käytön jälkeen kaikki toimii edelleen :)

 • KatriK

  Suosittelen tutustumaan myös HT Collectionin Como-sohvaan. Se täyttää kaikki mainitsemasi kriteerit. Meillä on kyseinen sohva ja voin suositella sitä hyvin lapsi ja eläinperheeseen ☺️

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kiitos vinkistä, tosi kivannäköinen sohva tuokin!

 • Eve

  Mä liputan Hakolan puolesta! Sen lisäksi että tuotteet on kauniita ja kestäviä, takana on ihana perheyritys, jo kolmannessa polvessa kulkeva. Rakastan kun yrityksellä on tarina!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Tykkään myös siitä, että Hakolalla on pitkä historia ja he ovat uudistuneet hienosti!

 • S

  Meillä ollut n. puoli vuotta Slim ja ollaan tykätty tosi paljon. Kuin uusi ja hyvä niin löhöilyyn kuin rentoiluunkin kahden 1,5v:n kanssa. Mutta ehkä se on turhan pieni teille? Jos saisi leveyttä olla kolmekin metriä? Vai muistelenkohan väärin maksimileveyksiä? Jos meillä olisi tilavampi olohuone olisin ehdottomasti päätynyt Muuton sohvaan <3

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Kävin eilen katsomassa Slimiä Vepsäläisellä ja kyllähän se niin on, että meille valitettavasti liian kapea :/

 • PaulaKoo

  Oletko Pedron tuotteisiin tutustunut? Minä haaveilen AWAsta tai ONcornerista :) kahden istuttuttava after-keinu löytyy jo. Ja voi sanoa, että tykkään!

 • Laura

  Meillä on aika uusi Askon Saana-sohva, voin lämpimästi suositella. Mukava istua, saa isokokoisena, erilaisia palavaihtoehtoja jne. Ollaan kyl oltu ihan supertyytyväisiä :)

 • Sandy S

  Heipähei. Lähtisitkö mukaan erääseen haasteeseen? 10 sekalaista faktaa itsestäsi? Ohjeet löytyy tämänpäiväisen postaukseni lopusta. :)

 • Mari

  Hei! Meillä ollut 10v HT-collectionin Elle ja ihan huippuihana, pehmeä, untuvatyynyillä ja pestävillä päällisillä. Saatavana isona kokona ja muistaakseni rahikin, jolloin siitä saa divaaniosan.

 • Mariah

  Meillä ollut nyt pari kuukautta Adean Band divaani, kapeat käsinojat, urus -kangas. Ei syvä, vaan normaali. 2 pientä poikaa ja melkein 2m mies on olleet tosi tyytyväisiä. Istuinsyvyys ryhdikkääseen istumiseenkin hyvä ja jos divaaniosan lisäksi haluaa jalat kunnolla sohvalle, voi selkätyynyt nostaa näppärästi selkänojan päälle niska/hartiatueksi. Sai kaikenlisäksi untuvan sijaan allergiatäytteellä, joka tuntumaltaan aivan untuvan oloinen/painoinen. Lämpimät suosittelut!

 • Laura

  Meillä ollut nyt muutaman kuukauden Hakolan Cosy vaaleanharmaana. Olen todella tyytyväinen ostokseen. Kun sohva tuli puuttui paketista jalkojen kiinnitykseen tarvittava osa. Soitimme myöhään illalla asiakaspalveluun, josta vastasi toimitusjohtaja itse. Puuttuva osa tuli seuraavana arkipäivänä kera heidän ihanan sisustustyynynsä. Oli ihana yllätys ja loistavaa asiakaspalvelua.

 • Jenna Meriläinen

  Meillä on Hakolan Cosy ja ollaan oltu todella tyytyväisiä. Olen sotkenut harmaata sohvaa mm. puolukalla ja meikkivoiteella, pyyhkimällä on kaikki tahrat lähteneet. Palvelu oli aivan huippua, tulin iloiseksi, kun saimme aivan täydellisen sohvan ja samalla tuettua pohjanmaalaisia pienyrittäjiä, joita Hakola myös työllistää. Saimme normaalia leveämmän sohvan, kun normileveys olisi ollut liian pieni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee