• Satu T

  Kyllähän elämä pikkulapsen kanssa on melkoista siedätyshoitoa äidille ? Olohuoneen pöydällä on rivissä Hyrre ja Nosse ja muita härveleitä ja ruokapöydän tuoleista on tehty silta, jonka alla asuu kuulemma krokotiili. Eiköhän sitä vakavamielisempää sisustamista ehdi sitten taas muutaman vuoden päästä harrastaa ihan riittämiin ?

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   No niin on ja eihän se auta kun sopeutua ja laskea siisteyden kriteereitä! Ei tämä aika ikuisesti kestä :)

 • Mintsu

  Lelukaaoksen kyllä kestää mutta minua kirpaisisi mahdolliset muut “elämän jäljet” joita taaperoikäinen väistämättä tuottaa..! Onneksi muutimme tähän uuteen kotiin vasta kun lapset oli 4 ja 2,5v – edellisen kotimme lattia ei ollut molempien vauva- ja taaperovuosien jälkeen kovin mairittelevassa kunnossa.. :D Päivittäinen autoralli etenkin esikoispojallamme muodossa jos toisessa jätti kyllä jälkensä, heh ;)

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Elämänjälkiä tulee kanssa ihan varmasti, nyt jo tuo huonekalujen roudaaminen on aikamoista hommaa! Vaikka välillä harmittelen laminaattilattiaa, on se tällä kulutuksella ehdottomasti kestävin ratkaisu. Voin vain kuvitella sitä kolhujen määrää, jota parketissa jo olisi :D

 • Eve

  Ratkaisut meillä: iso lelukassi alakerrassa, johon heittelen aina pitkin päivää leluja olkkarista. Siihen saa myös lapset kerätä tavarat alakerrasta päivän päätteeksi. Perjantaina kannan pussin yläkertaan ja lajittelen kamat lastenhuoneiden lelukoreihin.
  Ratkaisu nro 2: olen opetellut sietämään vähän sotkua ja koitan olla ahdistumatta siitä! :D

  Ps. Kiitos kivoista SC-videoista, aloin seurata vasta ja nyt ihan erillä tavalla lukee tätä blogiakin kun tietää enemmän kuka siellä toisella puolella on :) .

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Hyviä ratkaisuja sulla, tykkään erityisesti tuosta kakkosesta :D Ja kiitos SC-kommenista myös, se on niin rento kanava, että sitä kautta saa paljon kokonaisemman kuvan ihmisestä. Ja seuraajamäärä siellä on niin pieni suhteessa blogiin, että kanava on siitäkin syytä erilainen :)

 • Lyde

  Kuulostaa tutulta :-D Meillä on ollut niin monta vuotta putkeen näitä pieniä, että en muunlaista aikaa enää muistakaan. Miniväki levittää kamoja huomattavasti nopeammin kuin äiti ehtii kerätä. Pientä vaikeusastetta sisustusbloggaamiseen :-D

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Juuri näin! Ei kertakaikkiaan voi siivota sitä tahtia kun tavaraa leviää. Onneksi on päiväunet <3 ;D:D

 • suffeli

  Menee vähän aiheen vierestä, mutta huomioni kiinnittyi putipuhtaaseen takkaan. Meillä valkoinen takka on kaikkea muuta kuin valkoinen! Enkä nyt tarkoita lasia vaan takan ulkokuorta, jossa on kaikenlaisia mustia nokijälkiä. Millä ihmeellä saat takan noin puhtaaksi?!

  • Kerttu / Modernisti Kodikas

   Millainen pinta teillä on takassa? Meillä on tuo valkoinen rappaus, joka on superhelppoa puhdistaa Universal Stonella. Lika lähtee pinnasta ihan kokonaan :)

 • Menski

  Saanen kysyä tässä käyttökokemuksia tuosta keinusta? Samanlaista halajaisin, mutta kiinnostaisi tietää, onko se mukava istua? Löhöpaikka vai vain keinuskelua varten..?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee